Χάνει τον Κεμπάνο για μήνες η Φούλαμ!
Άσχημα νέα για τον Κεμπάνο της Φούλαμ, ο οποίος θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για αρκετούς μήνες, με σοβαρό πρόβλημα τραυματισμού!
Άσχημα νέα για τον Κεμπάνο της Φούλαμ, ο οποίος θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για αρκετούς μήνες, με σοβαρό πρόβλημα τραυματισμού!
Η ανατροπή στο δεύτερο ημίχρονο και το τελικό 3-1 απέναντι στην Σεβίλλη εξασφάλισε για την Σίτι την επέκταση του αήττητου σερί που «τρέχει» εντός έδρας στο Τσάμπιονς Λιγκ την τελευταία 4ετία!
Η καταλυτική παρουσία του Καζεμίρο στο χώρο του κέντρου, χάρισε στον Βραζιλιάνο τη διάκριση του κορυφαίου στη Γιουνάιτεντ για τον μήνα Οκτώβρη. Σε τρία νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας τα βραβεία από την έναρξη του πρωταθλήματος!
Το ενδιαφέρον μεγάλων ευρωπαϊκών ομάδων έχει προσελκύσει η περίπτωση του Κβίτσα Κβαρατσχέλια, με την Λίβερπουλ και την Τσέλσι να συμπεριλαμβάνονται σε αυτές και να έχουν… ακούσει το ποσό των 86 εκατομμυρίων, αν θέλουν να τον κάνουν δικό τους!
Μπορεί ο Μπουκάγιο Σάκα να προφυλαχθεί στην τελευταία αγωνιστική του Europa League απέναντι στην Ζυρίχη, όμως η Άρσεναλ αναμένεται να τον έχει στην βασική της ενδεκάδα στο ματς με την Τσέλσι, την Κυριακή (06/11), πράγμα που θα σηματοδοτήσει το 54ο σερί παιχνίδι του στην Premier League!
Νίκη με τέσσερα γκολ απέναντι σε αυτή τη Νάπολι δεν γινόταν να έρθει. Και τι έκανε η Λίβερπουλ; Πίεσε για να πάρει το θετικό αποτέλεσμα και την ψυχολογία. Και κάπως έτσι μέσα από τη 2η θέση του ομίλου της στο Τσάμπιονς Λιγκ, φτιάχνει σημάδια που μπορούν να προκαλέσουν ελπίδα για κάτι παντελώς απροσδόκητο…
Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο φρόντισε να ολοκληρώσει τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις η Μάντσεστερ Σίτι στο φετινό Champions League και την φάση των ομίλων, με τους «πολίτες» να είναι μία από τις τέσσερις αήττητες ομάδες ως στιγμής στον θεσμό, διαθέτοντας και την καλύτερη ανασταλτική λειτουργία, μαζί με τη Μπάγερν Μονάχου!
Μπορεί ο Γκρέιαμ Πότερ να βρέθηκε για πρώτη φορά σε ομίλους Champions League σε ολόκληρη την καριέρα του, μιας και ποτέ παλαιότερα δεν είχε αυτή την δυνατότητα, ούτε με την Έστερσουντ, ούτε με τη Μπράιτον, όμως ουδείς μπορεί να αμφισβητήσει πως ο Άγγλος προπονητής τα κατάφερε περίφημα. Η Τσέλσι προκρίθηκε, ο Άγγλος πέτυχε τον πρωταρχικό του στόχο και το γεγονός πως το κατάφερε δίχως ήττα, του δίνει μεγάλο κίνητρο ενόψει συνέχειας!
Μπορεί ο Μπεν Τσίλγουελ να υπολογιζόταν για την βασική ενδεκάδα της Εθνικής Αγγλίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ, όμως πλέον, αμφίβολο είναι ακόμη και αν θα προλάβει να παρευρεθεί σε αυτό. Εμφανίστηκε με πατερίτσες στο «Στάμφορντ Μπριτζ» μετά τη λήξη του ματς της Τσέλσι με τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ και άμεση συνέπεια αποτελούν οι αμφιβολίες για την συμμετοχή του στην επικείμενη διοργάνωση!
Το έκανε να μοιάζει απλό η Μάντσεστερ Σίτι, η οποία αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ στο ημίχρονο απέναντι στην Σεβίλλη, γύρισε το ματς και έφτασε στο τρίποντο (3-1) που επιβεβαιώνει ότι είναι δίκαια… πρώτη, στην κορυφή του ομίλου, στο ονειρικό ντεμπούτο του Ρίκο Λιούις. Την ίδια ώρα, η Τσέλσι ζορίστηκε αλλά πήρε τη νίκη απέναντι στη Ντιναμό Ζάγκρεμπ με ανατροπή και με το τελικό 2-1, έβγαλε αντίδραση μετά την «τεσσάρα» από την Μπράιτον στην Premier League!