Στο "σφυρί" ο Ζλάταν
Η Μπαρτσελόνα και ο πρόεδρος της, Ζουάν Λαπόρτα ψάχνουν αγοραστές για τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς. Η τιμή που έθεσε ως αντίτιμο στον γνωστό μάνατζερ και πολύ καλό φίλο του, Πίνι Ζάχαβι, είναι τα σαράντα εκατομμύρια λίρες.
Η Μπαρτσελόνα και ο πρόεδρος της, Ζουάν Λαπόρτα ψάχνουν αγοραστές για τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς. Η τιμή που έθεσε ως αντίτιμο στον γνωστό μάνατζερ και πολύ καλό φίλο του, Πίνι Ζάχαβι, είναι τα σαράντα εκατομμύρια λίρες.
Το σίριαλ διαδοχής του ιδιοκτησιακού καθεστώτος των “reds” καλά κρατεί, με τελευταίες πληροφορίες να κάνουν λόγο για ενδιαφέρον του Κινέζου κροίσου των online παιχνιδιών, Ζιου Γιουν, να αγοράσει το σύλλογο.
Ο Ρόι Χόντγκσον δεν μπόρεσε να κρύψει την πικρία του για τον τρόπο με τον οποίο προέκυψε η χτεσινοβραδινή ήττα της Φούλαμ από την Ατλέτικο Μαδρίτης στον τελικό του Europa League. Αυτό όμως δεν τον εμπόδισε να δηλώσει περήφανος για την αγωνιστικότητα των παικτών του και να δηλώσει ότι δεν φεύγει από την ομάδα.
Το φετινό ευρωπαϊκό ταξίδι της Φούλαμ στο Γιουρόπα Λιγκ, είχε άδοξο τέλος, αλλά η παρουσία της στο θεσμό σίγουρα θα αποτελέσει προίκα για το μέλλον. Η ήττα στον τελικό της διοργάνωσης από την Ατλέτικο Μαδρίτης με σκορ 2-1 στο Αμβούργο, δεν εμπόδισε κανένα να εκφράσει το θαυμασμό του για την αγγλική ομάδα.
Τα εύκολα δύσκολα έκανε η ομάδα του Ντέιβ Τζόουνς αφού παραλίγο να απολέσει το πλεονέκτημα του πρώτου αγώνα αλλά τελικά μέσα από τη διαδικασία των πέναλτι πήρε το δεύτερο εισιτήριο για τον τελικό του Γουέμπλεϊ.
Ανυπομονούν για τον πρώτο αγώνα των πλέι οφ οι ποδοσφαιριστές της Σουίντον σύμφωνα με τον αμυντικό της ομάδας, Γκόρντον Γκριρ.
Την φανέλα της Σκάνθορπ θα φορά για ακόμα ένα χρόνο ο νεαρός ποδοσφαιριστής Ρόρι Κόλεμαν.
Στον καθησυχασμό των φίλων της Τσέλσι και της εθνικής ομάδας της Αγγλίας προέβη ο Τζον Τέρι, λίγη ώρα μετά τον τραυματισμό του και τους φόβους για το Μουντιάλ, που ευτυχώς για τον Φάμπιο Καπέλο δεν επιβεβαιώθηκαν και ο έμπειρος αμυντικός συγκεντρώνει πιθανότητες να είναι παρών στον τελικό του Κυπέλλου Αγγλίας το Σάββατο.
Ο Άντονι Γκρίφιθ, εκτός του ότι αναδείχθηκε ο πολυτιμότερος ποδοσφαιριστής της χρονιάς για την Πορτ Βέιλ, φαίνεται πως θα εξαργυρώσει τις καλές του εμφανίσεις, αφού βρίσκεται ανάμεσα στους εφτά παίκτες που θα δεχτούν πρόταση ανανέωσης της συνεργασίας με την ομάδα, από τον πρόεδρο, Μίκι Άνταμς.
Έτοιμος να γίνει αποδέκτης πρότασης για ανανέωση του συμβολαίου του που λήγει το καλοκαίρι, είναι ο επιθετικός της Νορθάμπτον, Αντεμπάγιο Ακινφένουα, όντας ένας από τους έξι που θέλει να κρατήσει στο ρόστερ η διοίκηση του συλλόγου.