Φιλικό με Νταντί Γιουνάιτεντ…
Η Γουίγκαν ανακοίνωσε την διεξαγωγή φιλικού παιχνιδιού στις 8 Αυγούστου κόντρα στην Νταντί Γιουνάιτεντ επί Σκωτσέζικου εδάφους, στα πλαίσια της προετοιμασίας της για την έκτη συνεχόμενη σεζόν στην Πρέμιερ Λιγκ.
Η Γουίγκαν ανακοίνωσε την διεξαγωγή φιλικού παιχνιδιού στις 8 Αυγούστου κόντρα στην Νταντί Γιουνάιτεντ επί Σκωτσέζικου εδάφους, στα πλαίσια της προετοιμασίας της για την έκτη συνεχόμενη σεζόν στην Πρέμιερ Λιγκ.
Από τη θεωρία στην… πράξη περνάει η Μάντσεστερ Σίτι στην υπόθεση του Νταβίντ Σίλβα. Η αγγλική ομάδα φέρεται αποφασισμένη να εξαντλήσει τις πιθανότητες απόκτησης του 24χρονου μεσοεπιθετικού και στο πλαίσιο αυτό, ο γενικός διευθυντής της, Γκάρι Κουκ, ταξίδεψε στη Βαλένθια για να συναντηθεί με τη διοίκηση των «νυχτερίδων».
Τεράστια οικονομική ανάσα, σε μια εποχή που οποιοδήποτε έσοδο είναι… ευπρόσδεκτο, εξασφάλισε η Άστον Βίλα. Οι «χωριάτες» εξαργύρωσαν ιδανικά την καλή πορεία -ειδικά της φετινής χρονιάς- και υπέγραψαν τη μεγαλύτερη χορηγική συμφωνία της ιστορίας τους με την εταιρεία «FxPro Financial Services Limited».
Έτοιμος να… ξηλωθεί για τα καλά για χάρη του Ντιέγκο εμφανίζεται ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον. Ο τεχνικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βλέπει στο πρόσωπο του Βραζιλιάνου τον άνθρωπο που θα προσθέσει δημιουργικότητα στη μεσαία γραμμή της ομάδας του και γι’ αυτό το λόγο φέρεται διατεθειμένος να δαπανήσει μέχρι και 27 εκατ. ευρώ για να τον αποκτήσει.
Την… αδυναμία που έχει στις ποδοσφαιρικές ικανότητες του Τζο Κόουλ παραδέχθηκε ο Αρσέν Βενγκέρ. Ο τεχνικός της Άρσεναλ απέφυγε να επιβεβαιώσει τη φημολογία που τον θέλει να «γλυκοιτάζει» τον μεσοεπιθετικό της Τσέλσι, ωστόσο το εγκώμιο που του «έπλεξε» κάθε άλλο παρά αποκλείει το να κινηθεί το καλοκαίρι για την απόκτησή του.
Την προσοχή, σχετικά με τον τρόπο που αντιμετωπίζουν τους διαιτητές του Μουντιάλ, επέστησε στους συμπαίκτες του ο Στίβεν Τζέραρντ. Με αφορμή τα… «γαλλικά» που φέρεται να εκτόξευσε ο Γουέιν Ρούνεϊ στον ρέφερι του φιλικού με τους «Platinum Stars», ο αρχηγός των «λιονταριών» τόνισε στην υπόλοιπη ομάδα πως ανάλογα σφάλματα θα κοστίσουν ακριβά στα επίσημα παιχνίδια.
Ο τεχνικός της Τσέλτεναμ, Μαρκ Γιεϊτς προχώρησε στην απόκτηση του επιθετικού Τζεφ Γκούλντινγκ για ένα χρόνο, αφού ο παίκτης αποδεσμεύτηκε από την Μπόρνμουθ.
Τον Μάρκος Ανχελέρι και τον πορτιέρο Σάιμον Μινολέτ έχει βάλει στο στόχαστρο η Σάντερλαντ και τις επόμενες ημέρες αναμένεται να πέσουν οι πρώτες υπογραφές.
Σύμφωνα με τον ατζέντη του επιθετικού της Τσάρλτον, Ιζέϊλ Μακ Λέοντ, ο τελευταίος ψάχνει για νέο σύλλογο να συνεχίσει την καριέρα του.
Στις 8 Αυγούστου θα ξεκινήσει και επίσημα η σεζόν στην Αγγλία με το Community Shield που θα γίνει στο Γουέμπλεϊ, ανάμεσα στην πρωταθλήτρια Τσέλσι και την κάτοχο του Λιγκ Καπ Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.