Σκέφτεται την επάνοδο ο Ντάβιτς
Κοντά στην επιστροφή του στην ενεργό δράση είναι ο Έντγκαρ Ντάβιτς αφού η Κρίσταλ Πάλας του προσφέρει την ευκαιρία να επανέλθει στο προσκήνιο, στην Τσάμπιονσιπ της Αγγλίας και εκείνος δεν το βλέπει καθόλου αρνητικά.
Κοντά στην επιστροφή του στην ενεργό δράση είναι ο Έντγκαρ Ντάβιτς αφού η Κρίσταλ Πάλας του προσφέρει την ευκαιρία να επανέλθει στο προσκήνιο, στην Τσάμπιονσιπ της Αγγλίας και εκείνος δεν το βλέπει καθόλου αρνητικά.
Έτοιμος να «ξεφορτωθεί» πολλούς παίκτες που βρίσκονταν ως δανεικοί στην Τζίλιγχαμ ήταν ο προπονητής της ομάδας, Άντι Χέσενθαλερ, αλλά οι πολλοί τραυματισμοί τον αναγκάζουν να τους κρατήσει στο ρόστερ των «Gills».
Πολύ κοντά στην απόκτηση του επιθετικού Μπρετ Πίτμαν της Μπόρνμουθ φέρεται να βρίσκεται η Μπλάκπουλ.
Ο Τζέιμς Μίλνερ ήταν η τελευταία προσθήκη στο ρόστερ της Μάντσεστερ Σίτι σύμφωνα με τον προπονητή της ομάδας, Ρομπέρτο Μαντσίνι, αφού οι «πολίτες» δεν πρόκειται να «σπαταλήσουν» άλλα χρήματα.
Αρκετά κρίσιμο θεωρεί το παιχνίδι με την Χάντερσφιλντ ο προπονητής της Πίτερμπορο, Γκάρι Τζόνσον, αφού πιστεύει ότι η αντίπαλός τους είναι ένα από τα φαβορί για την άνοδο την φετινή σεζόν.
Έτοιμη να καταθέσει νέα προσφορά στον Πολ Μπένσον είναι η Τσάρλτον αφού ο προπονητής της ομάδας, Φιλ Πάρκινσον θέλει να τον εντάξει στο ρόστερ των «Addicks».
Την άμεση κινητοποίηση των διοικούντων της Άρσεναλ για την αγορά του πορτιέρο της Φούλαμ, Μαρκ Σβάρτσερ, προτείνει ο άλλοτε διεθνής γκολκίπερ, Ντέιβιντ Σίμαν, σύμφωνα με δηλώσεις του στη «Sun».
Αυτή είναι η πορεία που θέλει να κάνει στο νέο του ξεκίνημα στην Άστον Βίλα, ο Στίφεν Άιρλαντ. Ο 24χρονος μέσος μετακινήθηκε από τη Μάντσεστερ Σίτι στους «χωριάτες» ως αντάλλαγμα για τον Τζέιμς Μίλνερ που έκανε την αντίθετη διαδρομή και πλέον βάζει στόχους με τη νέα του ομάδα και είναι αποφασισμένος να τους εκπληρώσει.
Ο τεχνικός της Πλίμουθ, Πίτερ Ρέιντ, επιθυμεί την απόκτηση ενός ποδοσφαιριστή που θα ενισχύσει την επιθετική γραμμή της ομάδας και ελπίζει πως μέχρι το τέλος της μεταγραφικής περιόδου οι «προσκυνητές» θα έχουν ολοκληρώσει ακόμα μια μεταγραφή.
Μπορεί αγωνιστικά η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να χαίρει άκρας υγείας τα τελευταία χρόνια με επιτυχίες σε Αγγλία και Ευρώπη, όμως στα διοικητικά της ομάδας υπάρχει μεγάλος αναβρασμός. Η κόντρα των φιλάθλων με τους Αμερικανούς ιδιοκτήτες, Γκλέιζερ, είναι έντονη και προασπιστές των συμφερόντων τους είναι οι «Κόκκινοι Ιππότες».