Ίδιο ρόστερ θέλει ο Πάρντιου
Να κρατήσει όλους τους πρωτοκλασάτους ποδοσφαιριστές της Νιούκαστλ στην ομάδα θέλει ο Άλαν Πάρντιου. Προτεραιότητά του αποτελούν οι περιπτώσεις των Τζόι Μπάρτον, Άντι Κάρολ και Στίβεν Τέιλορ.
Να κρατήσει όλους τους πρωτοκλασάτους ποδοσφαιριστές της Νιούκαστλ στην ομάδα θέλει ο Άλαν Πάρντιου. Προτεραιότητά του αποτελούν οι περιπτώσεις των Τζόι Μπάρτον, Άντι Κάρολ και Στίβεν Τέιλορ.
Στην τεχνική ηγεσία της Μπλάκμπερν, τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι του 2011, όταν και ολοκληρώνεται η τρέχουσα αγωνιστική περίοδος, θα παραμείνει ο Στιβ Κιν. Ο μέχρι πρότινος υπηρεσιακός προπονητής των «ρόβερς», ειδοποιήθηκε από τους ιδιοκτήτες του συλλόγου πως δεν θα υπάρξει νέο τεχνικός.
Την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον Μπάρι Κόνλον, ανακοίνωσε η Στόκπορτ Κάουντι. Το «διαζύγιο» των δύο πλευρών, όπως γνωστοποιήθηκε, ήρθε λόγω «εξωαγωνιστικών παραμέτρων».
Πρόταση, αδιευκρίνιστου ποσού, από τη Χαλ για τον επιθετικό της, Τσάρλι Όστιν, απέρριψε η Σουίντον, όπως αποκάλυψε ο πρόεδρος της τελευταίας, Άντριου Φίτον.
Αίτημα μεταγραφής στη χειμερινή περίοδο κατέθεσε στη διοίκηση της Μπέρνλι, ο τερματοφύλακας της ομάδας, Μπράιαν Γιένσεν. Ο Σουηδός πορτιέρο επιθυμεί να συνεχίσει σε άλλο σύλλογο την καριέρα του, αφού έχασε τη θέση του κάτω από τα δοκάρια από τον Λι Γκραντ.
Ρεαλιστικούς στόχους και όσο το δυνατόν πιο εφικτούς έχουν θέσει πλέον στη Λίβερπουλ και ο Πέπε Ρέινα παραδέχτηκε πως αυτή τη στιγμή η ομάδα του Μερσεϊσαϊντ είναι αδύνατο να διεκδικήσει τον τίτλο. «Ελπίζουμε του χρόνου ή σε δύο χρόνια να έχουμε τη δυνατότητα να βρεθούμε και πάλι στην κορυφή» τα λόγια του Ισπανού πορτιέρο.
Οι αμφιβολίες γύρω από το ποδοσφαιρικό μέλλον του Τζόναθαν Γούντγκεϊτ αρχίζουν να εξαφανίζονται μετά την επιστροφή του παίκτη στις προπονήσεις της Τότεναμ! Ο κεντρικός αμυντικός των «σπιρουνιών» αυξάνει τις πιθανότητες επιστροφής του στην ενεργό δράση και μάλιστα, πριν το τέλος της φετινής αγωνιστικής περιόδου.
Εννέα παίκτες ετοιμάζεται να αποδεσμεύσει ο Ζεράρ Ουγιέ το καλοκαίρι του 2011. Ο τεχνικός της Άστον Βίλα θέλει να χτίσει μια ομάδα από την αρχή και αρκετά από τα ονόματα που θα αποτελέσουν παρελθόν από το Μπέρμιγχαμ, αναμένεται να προκαλέσουν μεγάλη έκπληξη.
Η αγγλική ποδοσφαιρική ομοσπονδία αποφάσισε να προτείνει στον Τζέιμι Κάραγκερ, πόστο στην εθνική ομάδα της χώρας, μόλις πάρει την απόφαση να σταματήσει την καριέρα του. Ο αμυντικός της Λίβερπουλ αναμένεται να πάρει θέση στο τεχνικό επιτελείο των εθνικών ομάδων μικρής ηλικίας, μαθαίνοντας σιγά-σιγά τα μυστικά της προπονητικής.
Αίτημα να μπει στη μεταγραφική λίστα για την περίοδο του Ιανουαρίου, θα θέσει σήμερα ο Κρίστοφερ Σαμπά. Ο κεντρικός αμυντικός της Μπλάκμπερν δεν θέλει να παραμείνει άλλο στην ομάδα του "Ιγουντ Παρκ" μετά την απομάκρνυση του Σαμ Αλαρντάις από την τεχνική ηγεσία.