Ενθουσιασμένος ο Πίεναρ
Απόλυτα ικανοποιημένος από το μαχητικό πνεύμα της Τότεναμ είναι ο Στίβεν Πίεναρ.
Απόλυτα ικανοποιημένος από το μαχητικό πνεύμα της Τότεναμ είναι ο Στίβεν Πίεναρ.
Στη διάθεση του προπονητή του στην Μπλάκμπερν θα είναι πολύ σύντομα ο Ρόκε Σάντα Κρουζ. Ο τραυματισμός του Παραγουανού επιθετικού δεν ήταν σοβαρός και ο Στιβ Κιν ίσως να τον έχει στη διάθεσή του, ακόμη και στο επόμενο ματς της ομάδας.
Στο Δυτικό Λονδίνο, η Τσέλσι θα προσπαθήσει να πάρει τη νίκη απέναντι στη Φούλαμ και να μειώσει ξανά τη διαφορά της από την κορυφή και τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, την ώρα που η ομάδα του Μαρκ Χιουζ χρειάζεται τους βαθμούς για να ξεφύγει από την επικίνδυνη ζώνη του υποβιβασμού.
Αποφασισμένος να δει τη Μάντσεστερ Σίτι να βάζει τέλος στο ευρωπαϊκό εντός έδρας αήττητο του Άρη που κρατά 42 χρόνια δήλωσε ο Ρομπέρτο Μαντσίνι εν όψει της αναμέτρησης των δύο ομάδων την Τρίτη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» για τους «32» του Europa League.
Κοντά στο να πιάσει ένα ασύλληπτο οικονομικό ρεκόρ είναι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αφού είναι πολύ πιθανό με τα τρέχοντα δεδομένα να σπάσει το φράγμα των 100 εκ λιρών (120 εκ ευρώ) μόνο από εμπορικά έσοδα μέσα σε μία σεζόν.
Ψυχωμένος με τη Λίβερπουλ και τον Κένι Νταλγκλίς είναι ο Τζέιμι Κάραγκερ, που τονίζει ότι η αγάπη του για την ομάδα επηρεάζει πολλές φορές όλη του τη ζωή.
Στην αποκάλυψη ότι αρνήθηκε πρόταση της Μάντσεστερ Σίτι πριν πάει στη Μίλαν, προχώρησε ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς. Ο Σουηδός επιθετικός τόνισε ότι αυτό που ήθελε ήταν να παίξει άμεσα σε ομάδα με πρωταγωνιστικό ρόλο.
Από τον ίδιο λόγο που έμεινε εκτός δράσης όλο τον πρώτο γύρο της Πρέμιερ Λιγκ, θα παραμείνει εκτός και τον δεύτερο ο Μαμαντί Σιντιμπέ της Στόουκ, αφού διεγνώσθη νέο πρόβλημα στον αχίλλειο τένοντα.
Το παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα για τους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ περιμένει σε αναμμένα κάρβουνα ο Τίο Γουόλκοτ της Άρσεναλ, τονίζοντας ότι είναι το σημαντικότερο ματς της χρονιάς έως τώρα.
Μόνο την κορυφή της Τσάμπιονσιπ έχει στόχο ο προπονητής της Κάρντιφ, Ντέιβ Τζόουνς και δηλώνει άκρως αισιόδοξος μετά την μείωση της διαφοράς στους έξι βαθμούς.