Μελετά την Τσέλσι ο Τόρες
Να μάθει τον τρόπο που κινούνται οι συμπαίκτες του και κυρίως το ταίρι του στην επίθεση θέλει ο Φερνάντο Τόρες προκειμένου να αρχίσει να μετρά γκολ στα αντίπαλα δίχτυα.
Να μάθει τον τρόπο που κινούνται οι συμπαίκτες του και κυρίως το ταίρι του στην επίθεση θέλει ο Φερνάντο Τόρες προκειμένου να αρχίσει να μετρά γκολ στα αντίπαλα δίχτυα.
Την καλύτερη ομάδα τραυματιών και με διαφορά πιστεύει ο Χάρι Ρέντναπ ότι έχει η Τότεναμ. Ο Άγγλος προπονητής προχώρησε σε αυτή τη διαπίστωση βλέποντας τον Ζερμέν Ντεφό να αποχωρεί τραυματίας από τη μίνι προετοιμασία των «σπιρουνιών» στο Ντουμπάι.
Δεν είναι ότι υπάρχει επιθετικό πρόβλημα στην Τσέλσι, όμως ο Κάρλο Αντσελότι είναι ιδιαίτερα απασχολημένος από το επιθετικό του δίδυμο στους «μπλε» αφού κάθε φορά πρέπει να μένει εκτός κάποιος από τους Ντρογκμπά, Ανελκά και Τόρες.
Μέχρι το καλοκαίρι είναι αποφασισμένος να αφήσει σε εκκρεμότητα τις συζητήσεις για ανανέωση του συμβολαίου του ο Άσλεϊ Γιανγκ, με πολλούς συλλόγους της Αγγλίας να βολιδοσκοπούν την Άστον Βίλλα για τον αστέρα της.
Απόλυτα δικαιωμένος με την απόφαση του να παραμείνει στο Λονδίνο για λογαριασμό της Τότεναμ εμφανίστηκε ο Γουίλιαμ Γκαλάς. Ο έμπειρος σέντερ μπακ εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του για την υποδοχή που έτυχε από τους ανθρώπους της ομάδας, ενώ εξήρε και την εκδήλωση της αγάπης των οπαδών για τον ίδιο και τους συμπαίκτες του.
Προσπάθεια να κρατήσει τους παίκτες του προσγειωμένους κάνει ο Νιλ Γουόρνοκ, ώστε να μη χαθεί ο εφικτός κατά τα άλλα στόχος της ανόδου στην Πρέμιερ Λιγκ για την ΚΠΡ.
Η πρωτιά του Λιγκ Καπ οδήγησε την Μπέρμιγχαμ στην Ευρώπη και ο Άλεξ ΜακΛις άφησε στην άκρη τους πανηγυρισμούς ζητώντας ενίσχυση σε όλους τους τομείς.
Μπορεί στον τελικό του Λιγκ Καπ Αγγλίας η Μπέρμιγχαμ να επικράτησε με 2-1 της Άρσεναλ και να σήκωσε το τρόπαιο, όμως οι… άγαρμποι πανηγυρισμοί στο δεύτερο γκολ οδήγησαν τον Τζακ Γουίλσιρ να μοιράσει ειρωνικά συγχαρητήρια στους αντιπάλους του και ιδιαίτερα στον Μπάρι Φέργκιουσον.
Τη συμμετοχή του Άσλεϊ Κόουλ στο βασικό σχήμα της Τσέλσι στον αγώνα με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προανήγγειλε ο Κάρλο Αντσελότι. Ο Ιταλός τεχνικός τόνισε ότι ο Άγγλος αμυντικός ζήτησε συγγνώμη για το παράπτωμά του και θα τιμωρηθεί από τον εσωτερικό κανονισμό της ομάδας. Όχι όμως με… αγωνιστική τιμωρία.
Με πράξεις αποφάσισε να δείξει το ενδιαφέρον της για την απόκτηση του Ζερβίνιο η Νιούκαστλ.