Βιάζεται να… κατοσταρήσει ο Μπεντ!
Τέσσερα γκολ χρειάζεται ακόμα ο Ντάρεν Μπεντ για να «πιάσει» τα εκατό σε επίπεδο Πρέμιερ Λιγκ και σύμφωνα με τον ίδιο θέλει να φτάσει το συντομότερο δυνατό στο συγκεκριμένο ρεκόρ!
Τέσσερα γκολ χρειάζεται ακόμα ο Ντάρεν Μπεντ για να «πιάσει» τα εκατό σε επίπεδο Πρέμιερ Λιγκ και σύμφωνα με τον ίδιο θέλει να φτάσει το συντομότερο δυνατό στο συγκεκριμένο ρεκόρ!
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι η ζωή του! Το απέδειξε άλλωστε, απλά το έκανε με τρόπο που ανάγκασε την αστυνομία να τον καταζητεί! Ο ένθερμος οπαδός των «κόκκινων διαβόλων» έσπασε την τηλεόραση της παμπ στην οποία επέλεξε να παρακολουθήσει το ντέρμπι με τη Λίβερπουλ, όταν ο Τζέραρντ σκόραρε με εκτέλεση φάουλ!
Αποφασισμένος να κάνει τα πάντα για να «οδηγήσει» την Αγγλία σε μια επιτυχημένη πορεία στο Euro 2012 εμφανίστηκε ο Στίβεν Τζέραρντ, τονίζοντας πως αυτή είναι πολύ πιθανό να αποτελέσει την τελευταία μεγάλη διοργάνωση που θα λάβει μέρος!
Μία ευχάριστη έκπληξη περίμενε τον Ρόι Κάρολ, όταν μέλη της Πανελλήνιας Λέσχης Φιλάθλων Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τον επισκέφτηκαν και του παρέδωσαν τιμητική πλακέτα. Η συνάντηση έγινε στο ξενοδοχείο που είχε καταλύσει η αποστολή του ΟΦΗ, πριν τον αγώνα με τον Πανιώνιο στη Ν. Σμύρνη.
Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον Μουσά Ντεμπελέ ο τεχνικός της Φούλαμ, Μάρτιν Γιολ, εκφράζοντας την άποψη πως αν συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό μπορεί να εξελιχθεί σε έναν από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές της Πρέμιερ Λιγκ και να φτάσει στο επίπεδο του Ράφαελ Φαν ντερ Φάαρτ!
Την «πλάτη» του στην Μπαρτσελόνα φαίνεται να έχει γυρίσει ο Μαρκ Πελόσι, ο οποίος είναι ένα βήμα από την μετακίνησή του στην Αγγλία, για λογαριασμό της Λίβερπουλ. Ο 17χρονος θα δοκιμαστεί στο Μέλγουντ και η απόκτησή του από τους «κόκκινους» θεωρείται βέβαιη.
Όπου σταθεί και όπου βρεθεί ο Λουίς Σουάρες τονίζει ότι ποτέ δεν επιτέθηκε ρατσιστικά στον Πατρίς Εβρά. Ο Ουρουγουανός άσος δήλωσε ότι ακόμη και οι ποδοσφαιριστές της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εξεπλάγησαν με την αντίδραση του συμπαίκτη τους, ενώ ο ίδιος περιμένει από τον Γάλλο αμυντικό να του ζητήσει συγγνώμη!
Έτοιμος να εντείνει τους ρυθμούς αποκατάστασης στο χειρουργημένο του αστράγαλο εμφανίζεται ο Τζακ Γουίλσιρ, από τη στιγμή που οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε τη Δευτέρα έδειξαν ότι όλα κυλούν ομαλά.
Την επιθυμία του να αποχωρήσει από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τον Ιανουάριο εξέφρασε ο Τόμαζ Κούστσακ, ο οποίος δεν δίστασε να χαρακτηρίσει τον εαυτό του… σκλάβο στο «Ολντ Τράφορντ».
Δεν δείχνει να εγκαταλείπει την ιδέα ανέγερσης νέου γηπέδου η διοίκηση της Τσέλσι, σύμφωνα με τα λεγόμενα του γενικού διευθυντή των «μπλε», Ρόν Γκέρλι ο οποίος χαρακτήρισε μικρό το γήπεδο της ομάδας!