Τρεις αγωνιστικές στον Καμπάιγ
Τις υπηρεσίες του Γιοάν Καμπάιγ για τις επόμενες τρεις αγωνιστικές θα στερηθεί η Νιούκαστλ, έπειτα από την επιβολής τιμωρίας από την FA που απέρριψε την ένσταση που κατέθεσε η Νιούκαστλ.
Τις υπηρεσίες του Γιοάν Καμπάιγ για τις επόμενες τρεις αγωνιστικές θα στερηθεί η Νιούκαστλ, έπειτα από την επιβολής τιμωρίας από την FA που απέρριψε την ένσταση που κατέθεσε η Νιούκαστλ.
Στη μεταγραφή του από τη Μπρίστολ Σίτι στη Γουέστ Χαμ αναφέρθηκε ο Νίκι Μάιναρντ, με τον Άγγλο επιθετικό να τονίζει πως η προοπτική να φορέσει τη φανέλα των «σφυριών» τον έκανε να μην μπορεί να απαντήσει αρνητικά!
Οριστικά εκτός διεκδίκησης πρωταθλήματος τέθηκε η Τσέλσι μετά την εκτός έδρας ισοπαλία με τη Σουόνσι, όπως δήλωσε ο Πετρ Τσεχ. «Ρεαλιστικός στόχος η τρίτη θέση» το σχόλιο του 29χρονου τερματοφύλακα.
Απαράλλαχτο θα μείνει το ρόστερ της ομάδας αντρών της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αφού ο Φρέντερικ Βέσελι που αποκτήθηκε δεν υπολογίζεται για φέτος και θα ενισχύσει τις ακαδημίες. Ξεχωρίζει η …εσωτερική μεταγραφή του Πολ Σκόουλς, ενώ αρκετές είναι και οι αποχωρήσεις.
«Μία και καλή» μεταγραφή πραγματοποίησε η Μάντσεστερ Σίτι, η οποία απέκτησε τον Νταβίντ Πιζάρο, με τη μορφή δανεισμού για να καλύψει το κενό που αφήνει η απουσία του Γιάγια Τουρέ. Πολλές οι αποχωρήσεις από τους «πολίτες».
Με πέντε αναμετρήσεις συνεχίζεται η 23η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ, με την Άρσεναλ να φιλοξενείται από την Μπόλτον και τη Νιούκαστλ από την Μπλάκμπερν. Ταξιδεύει με την αποστολή της ΚΠΡ ο Τζιμπρίλ Σισέ για το παιχνίδι με την Άστον Βίλα.
Άκρως …διακριτική ήταν η παρουσία της Λίβερπουλ στο μεταγραφικό παζάρι του Ιανουαρίου, με τον Κένι Νταλγκλίς να είναι ικανοποιημένος με το ρόστερ της ομάδας του, παρά τα όσα γράφονταν στον αγγλικό Τύπο, από την αρχή του 2012.
Την επιθυμία να δώσει «απαντήσεις» στη Λάτσιο εξέφρασε ο Τζιμπρίλ Σισέ, μιλώντας στην γαλλική εφημερία «Equipe». «Δεν έπαιζα στον άξονα και με χρησιμοποιούσαν περισσότερα στα άκρα, όταν βέβαια δεν ήμουν στον πάγκο», τόνισε ο επιθετικός της ΚΠΡ. «Θα τους δείξω για ποιον λόγο έφυγα από τη Λάτσιο», πρόσθεσε.
Μάλλον αποδυναμωμένη βρίσκει τη Φούλαμ το τέλος της μεταγραφική περιόδου, με την ομάδα του Μάρτιν Γιολ να χάνει τον Μπόμπι Ζαμόρα, ο οποίος κατέληξε στην ΚΠΡ, έναντι 4 εκατομμυρίων λιρών.
Η μετακίνηση του Κώστα Μανωλά δεν έγινε ποτέ και έτσι η Έβερτον δεν απέκτησε κάποιον ποδοσφαιριστή για το κέντρο της άμυνας. Σημαντικές προσθήκες της τελευταίας στιγμής αυτές των Νίκιτσα Γιέλαβιτς και Στίβεν Πίεναρ, με τον Λουίς Σαχά να παραχωρείται δανεικός στην Τότεναμ.