Χαΐροβιτς για ακόμη ένα μήνα
Έως τα μέσα Μαρτίου θα συνεχίζει να φορά τη φανέλα της Μπάρνετ ο Σιντ Χαΐροβιτς, αφού η ομάδα της League Two συμφώνησε σε όλα με την Άρσεναλ για την ανανέωση του δανεισμού του για ακόμη ένα μήνα.
Έως τα μέσα Μαρτίου θα συνεχίζει να φορά τη φανέλα της Μπάρνετ ο Σιντ Χαΐροβιτς, αφού η ομάδα της League Two συμφώνησε σε όλα με την Άρσεναλ για την ανανέωση του δανεισμού του για ακόμη ένα μήνα.
Στην άλλη άκρη του Ατλαντικού βρίσκεται ο Τομ Κρουζ, ο οποίος είναι έτοιμος για τον επόμενο επαγγελματικό του σταθμό. Ο πρώην αμυντικός της Άρσεναλ θα φορά τη φανέλα των Νιου Ίνγκλαντ Ρεβολούσιον, αφού το μόνο που απομένει για την ολοκλήρωση της μεταγραφής είναι οι υπογραφές.
Σίγουρος πως η «εξάρα» επί της Μπράιτον θα αποτελέσει την απαρχή άνετων επικρατήσεων με πολλά γκολ εμφανίστηκε ο Χοσέ Ενρίκε μετά την πρόκριση της Λίβερπουλ στα προημιτελικά του Κυπέλλου Αγγλίας.
Το πάνω χέρι στην κατάκτηση του πρωταθλήματος εξακολουθεί να έχει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με τον Ράιαν Γκιγκς να στέκεται στο ρόλο που θα παίξει η …συσσωρευμένη εμπειρία που έχουν οι «κόκκινοι διάβολοι» σε σχέση με τους παίκτες της συμπολίτισσας Σίτι.
Καμία διάθεση να αποχωρήσει από τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ δεν έχει ο Τσεντ Έβανς, ο οποίος –μάλιστα- αποκάλυψε ότι θα ήταν ιδιαίτερα χαρούμενος εάν η διοίκηση του συλλόγου του προσέφερε νέο συμβόλαιο.
Επίσημη πρόταση για την απόκτηση του Λεάντρο Νταμιάο έχει καταθέσει η Τότεναμ, σύμφωνα με όσα υποστήριξε ο Βραζιλιάνος άσος της Ιντερνασιονάλ! Ενδιαφέρον και από την Παρί Σεν Ζερμέν για τον ποδοσφαιριστή!
Την ικανοποίησή τους για την επιστροφή του Σέιν Λονγκ εξέφρασαν οι Στίβεν Ριντ και Κιθ Άντριους, με τους άσους της Γουέστ Μπρομ να τονίζουν ότι ο συμπαίκτης τους θα μπορέσει να βοηθήσει στην αγωνιστική ανάκαμψη των «baggies».
Ιδιαίτερα χαρούμενος εμφανίστηκε ο Τζέιμς Βον, ο οποίος αγωνίστηκε για πρώτη φορά με τη φανέλα της Νόριτς, μετά τον περασμένο Σεπτέμβριο. Αν και τα «καναρίνια» γνώρισαν την ήττα και αποκλείστηκαν από το Κύπελλο, από τη Λέστερ, ο Άγγλος άσος τόνισε ότι είναι αισιόδοξος για επιτυχίες στο μέλλον.
Ξεκάθαρο μήνυμα προς τη διοίκηση αλλά πολύ περισσότερο προς τον ιδιοκτήτη της Νιούκαστλ στέλνουν οι οπαδοί της ομάδας! Οι υπάλληλοι του «Σεντ Τζέιμς Παρκ» αναγκάστηκαν να σβήσουν ξανά τα γκράφιτι από τους τοίχους του γηπέδου, με τους φίλους του συλλόγου να εκφράζουν πλέον την οργή τους για την μετονομασία της ιστορικής έδρας!
Η …νοσταλγία για το Νησί κάνει τον Ρόμπι Κιν να σκέφτεται το ενδεχόμενο της επιστροφής του στην Πρέμιερ Λιγκ, με τον επιθετικό των Λος Άντζελες Γκάλαξι να παραδέχεται ότι δεν αποκλείεται να αγωνιστεί και πάλι με τη φανέλα της Άστον Βίλα.