Πρόταση για Χολτ η Γουέστ Χαμ!
Επίσημη πρόταση της Γουέστ Χαμ, ύψους 4 εκατομμυρίων λιρών για την απόκτηση του Γκραντ Χολτ, έφτασε στα γραφεία της Νόριτς.
Επίσημη πρόταση της Γουέστ Χαμ, ύψους 4 εκατομμυρίων λιρών για την απόκτηση του Γκραντ Χολτ, έφτασε στα γραφεία της Νόριτς.
Μπορεί τις προηγούμενες ημέρες ο Γκρέιμι Τζόουνς να πρόβαλε ως το μεγάλο φαβορί για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Σουόνσι, ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες του «Skysports», οι διαπραγματεύσεις των δύο πλευρών οδηγούνται σε «ναυάγιο».
Ο Ισπανός Ρομέου παρότι δεν ήταν βασικός στην Τσέλσι με τον Ντι Ματέο, δηλώνει ότι δεν εγκαταλείπει την ομάδα και επιμένει να δείξει στον προπονητή του, την αξία του ώστε να καθιερωθεί.
Ο Νεμάνια Βίντιτς είναι εκτός δράσης εδώ και έξι μήνες λόγω σοβαρού τραυματισμού στο γόνατο. Ωστόσο ο Σέρβος αμυντικός αισιοδοξεί ότι θα επιστρέψει με την έναρξη της νέας περιόδου.
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα πρέπει να χτιστεί ξανά σύμφωνα με τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον προκειμένου να επιστρέψει στην κορυφή της Πρέμιερ Λιγκ ωστόσο ο Σκωτσέζος τεχνικός δεν δείχνει διατεθειμένος να υποκύψει στις τρελές οικονομικές απαιτήσεις άλλων συλλόγων
Ο Μπρένταν Ρότζερτς σκοπεύει να ξεκινήσει τη νέα του δουλειά στη Λίβερπουλ, παίρνοντας κάτι από την παλιά. Ο πρώτος μεταγραφικός του στόχος για τους «κόκκινους» είναι ο Γκίλφι Σίγκουρτσον, ο ποδοσφαιριστής πάνω στον οποίο στήριξε το παιχνίδι της Σουόνσι.
Πιο δύσκολο απ’ ότι φαντάζονταν οι Άγγλοι διεθνείς ήταν το παιχνίδι κόντρα στο Βέλγιο, σύμφωνα με τον Τζο Χαρτ. Ο πορτιέρο των «τριών λιονταριών» παραδέχθηκε πως ο ίδιος και οι συμπαίκτες του ζορίστηκαν πάρα πολύ μέχρι να φτάσουν στη νίκη (1-0), αλλά δήλωσε ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας.
Πέντε θρύλους της εθνικής ομάδας της Αγγλίας που ξεπέρασαν τις 100 συμμετοχές με τη φανέλα με το εθνόσημο βράβευσε η FA στο ημίχρονο της φιλικής αναμέτρησης με το Βέλγιο στο «Γουέμπλεϊ»!
Με τον Ντάνι Γουέλμπεκ στη θέση του Γουέιν Ρούνεϊ στην κορυφή της επίθεσης, τον Πάρκερ στη μεσαία γραμμή, άσχετα αν δεν βρίσκεται στο επιθυμητό επίπεδο ετοιμότητας και τον Τσάμπερλεϊν βασικό για πρώτη φορά, ανακοινώθηκε η ενδεκάδα της εθνικής ομάδας της Αγγλίας για τη φιλική αναμέτρηση με το Βέλγιο, στο «Γουέμπλεϊ».
Ραντεβού με τους Αλμπέρτο Ακουιλάνι και Τζο Κόουλ έχει ήδη προγραμματίσει ο Μπρένταν Ρότζερς στη Λίβερπουλ! Ο νέος προπονητής της ομάδας θα μιλήσει με τους δύο ποδοσφαιριστές εντός των επόμενων ημερών ώστε να ξεκαθαρίσει το τοπίο γύρω από το μέλλον τους στο «Άνφιλντ».