Πήρε ΜακΚάρτνεϊ η Γουέστ Χαμ
Τον δανείστηκε, της… έκανε και πλέον της ανήκει! Η Γουέστ Χαμ προχώρησε στην απόκτηση του Τζορτζ ΜακΚάρτνεϊ από τη Σάντερλαντ, με τον έμπειρο αμυντικό να γίνεται μόνιμος κάτοικος Λονδίνου για τα επόμενα δύο χρόνια.
Τον δανείστηκε, της… έκανε και πλέον της ανήκει! Η Γουέστ Χαμ προχώρησε στην απόκτηση του Τζορτζ ΜακΚάρτνεϊ από τη Σάντερλαντ, με τον έμπειρο αμυντικό να γίνεται μόνιμος κάτοικος Λονδίνου για τα επόμενα δύο χρόνια.
Ούτε έναν, ούτε δύο, ούτε τρεις, αλλά εννέα παίκτες έχει αποκτήσει μέχρι στιγμής η Ρόδεραμ και δεν σταματά! Ο Στιβ Έβανς θα ανακοινώσει ακόμη μία μεταγραφή άμεσα, με τον τεχνικό των «millers» να θέλει να κρατήσει τα χαρτιά του κλειστά για το όνομα του ποδοσφαιριστή.
Από εκεί που …το άφησε την περασμένη σεζόν συνεχίζει ο Στιβ Κιν, ο οποίος κάνει λόγο για απόλυτη εμπιστοσύνη των ιδιοκτητών της Μπλάκμπερν προς το πρόσωπό του, την ώρα ο σχεδιασμός της ομάδας για τη νέα σεζόν έχει μείνει στάσιμος.
Ο δεύτερος πιο ακριβοπληρωμένος προπονητής στην Πρέμιερ Λιγκ αναμένεται να γίνει ο Ρομπέρτο Μαντσίνι, αφού ο 47χρονος προπονητής φαίνεται να έχει συμφωνήσει με τη Μάντσεστερ Σίτι για την ανανέωση του συμβολαίου του, κάτι που θα ανακοινωθεί πριν τα μέσα Ιουλίου.
Η διαφαινόμενη πρόσληψη του Αντρέ Βίλας-Μπόας από την Τότεναμ φέρνει εξελίξεις στο σύλλογο του Λονδίνου, αφού τα μεταγραφικά δεν μπορούν να περιμένουν. Πρώτος στόχος ο Ζοάο Μουτίνιο, ο οποίος δεν αποκλείεται να φορέσει τη φανέλα των «spurs» έναντι 25 εκατομμυρίων λιρών.
Ακόμη ένα καλοκαίρι θα ακούσει τις αμερικάνικες «σειρήνες» ο Φρανκ Λάμπαρντ, αφού οι Λος Άντζελες Γκάλαξι είναι και πάλι έτοιμοι να κάνουν την κίνησή τους για να καταφέρουν να πείσουν τον Άγγλο άσο να κάνει το υπερατλαντικό ταξίδι και να αγωνιστεί με τη φανέλα τους. Ποιος ο ρόλος του Ντέιβιντ Μπέκαμ!
Παρελθόν αποτελεί ο Ματία Λαντσάνο από τη Σουίντον, αφού ο Ιταλός τερματοφύλακας δεν κατάφερε να προσαρμοστεί στις απαιτήσεις της ομάδας και αποχώρησε από το σύλλογο της League One.
Δυναμικό ξεκίνημα στην τεχνική ηγεσία της Μπέρμιγχαμ για τον Λι Κλαρκ, που εισηγήθηκε στη διοίκηση του συλλόγου την απόκτηση ποδοσφαιριστών με ποιότητα, ώστε η ομάδα να πάρει άμεσα την άνοδο για την Πρέμιερ Λιγκ!
Τη συμπόνια στον καλό του φίλο, Ντέιβιντ Μπέκαμ, για το γεγονός πως δεν κλήθηκε στην Ολυμπιακή ομάδα της Μεγάλης Βρετανίας για τους φετινούς Αγώνες του Λονδίνου, εξέφρασε ο Ράιαν Γκιγκς!
Στην κατοχή των «Wycombe Wanderers Trust Ltd», που αποτελείται από επιφανείς φίλους της ομάδας πέρασε η ιδιοκτησία της Γουίκομ!