Δανείστηκε Μπάτερφιλντ η Πάλας
Την απόκτηση του Τζέικομπ Μπάτερφιλντ, με τη μορφή δανεισμού από τη Νόριτς για τον επόμενο ένα μήνα, ανακοίνωσε η Κρίσταλ Πάλας.
Την απόκτηση του Τζέικομπ Μπάτερφιλντ, με τη μορφή δανεισμού από τη Νόριτς για τον επόμενο ένα μήνα, ανακοίνωσε η Κρίσταλ Πάλας.
Την πρόθεση του Πίτερ Οντεμβίγκι να ζητήσει με επίσημο τρόπο από τη διοίκηση της Γουέστ Μπρομ να τον παραχωρήσει στην ΚΠΡ, αποκαλύπτει το «Skysports».
Στην Τουρκία με τη φανέλα της Ελαζίγκσπορ θα συνεχίσει την καριέρα του ο Τζέικ Τζέρβις, με τον 21χρονο επιθετικό να αφήνει μετά από έξι χρόνια τη Μπέρμιγχαμ.
Παίκτης της ΚΠΡ και επίσημα είναι ο Λοΐκ Ρεμί, με τον Γάλλο επιθετικό να ανακοινώνει τη μεταγραφή του μέσω βίντεο στο twitter. Ανοίγει ο δρόμος για την αποδέσμευση του Τζιμπρίλ Σισέ, άγνωστο το που θα συνεχίσει την καριέρα του ο πρώην άσος του Παναθηναϊκού.
Όσες χαρές κι αν έχει βιώσει, όσους τίτλους κι αν έχει κατακτήσει, ο Ντέιβιντ Μπέκαμ θεωρεί ασύγκριτες τις στιγμές που φορούσε τη φανέλα της εθνικής ομάδας της Αγγλίας και έμπαινε στο γήπεδο με το περιβραχιόνιο του αρχηγού στο μπράτσο…
Καμία διάθεση να παραχωρήσει τον Τζέιμς Τόμκινς δεν έχει ο Σαμ Άλαρνταϊς, με τον τεχνικό της Γουέστ Χαμ να παραδέχεται πως δεν θα τον ικανοποιήσει εάν στα γραφεία της Γουέστ Χαμ φτάσει πρόταση για τη μεταγραφή του παίκτη, τον οποίο θα προσπαθήσει να κρατήσει με κάθε τρόπο.
Ο Τζον Τέρι φοράει και τιμάει και με το παραπάνω το περιβραχιόνιο του αρχηγού στην Τσέλσι. Το έκανε, βέβαια, και πριν την απόσυρσή του, στην εθνική ομάδα της Αγγλίας. Κάθε φορά που ηγούταν των προσπαθειών των συμπαικτών του, ήταν ιδιαίτερη. Γι’ αυτό και φρόντισε να τις θυμάται όλες και κάθε μια ξεχωριστά.
Στη λύση της συνεργασίας της με τον Λουίς Σαχά προχώρησε η Σάντερλαντ. Ο 34χρονος επιθετικός, αποκτήθηκε στη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού, αλλά δεν κατάφερε να βρει μια θέση στα πλάνα του Μάρτιν Ο'ΝΙλ, με αποτέλεσμα να μείνει ελεύθερος.
Προπονητή θέλει και προπονητή δεν βρίσκει! Η Μπλάκπουλ δέχθηκε αρνητική απάντηση από την ΜΚ Ντονς, με την τελευταία να μη δίνει τη συγκατάθεσή της ώστε να προσεγγιστεί ο Καρλ Ρόμπινσον.
Καμία επιβεβαίωση ή διάψευση από το στόμα του Νάιτζελ Άντκινς, για το θέμα του Βέγκαρντ Φόρεν. Ο 24χρονος αμυντικός βρίσκεται στην Αγγλία, με τις πληροφορίες να θέλουν τη Σαουθάμπτον να τον αποκτά άμεσα και τη Λίβερπουλ να μένει στα «κρύα του λουτρού».