Λάουντρουπ: «Καλή η κλήρωση»
Ικανοποιημένος εμφανίστηκε ο τεχνικός της Σουόνσι, Μίκαελ Λάουντρουπ, με την κλήρωση του τρίτου προκριματικού γύρου του Europa League.
Ικανοποιημένος εμφανίστηκε ο τεχνικός της Σουόνσι, Μίκαελ Λάουντρουπ, με την κλήρωση του τρίτου προκριματικού γύρου του Europa League.
Με τη φανέλα της Χαλ θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν στην Πρέμιερ Λιγκ ο Ντάνι Γκρέιαμ, με τους νεοφώτιστους να ανακοινώνουν και επίσημα το δανεισμό του 27χρονου φορ από τη Σάντερλαντ.
Τις υπηρεσίες του Σκοτ Άλαν, με τη μορφή δανεισμού από τη Γουέστ Μπρομ, εξασφάλισε η Μπέρμιγχαμ.
Τη φανέλα της Ίπσουιτς θα φορά για τα επόμενα δύο χρόνια ο Φρεντερίκ Βέσελι.
Μπορεί το όνομά του να έχει «εμπλακεί» ξανά με διάφορα μεταγραφικά σενάρια, ωστόσο ο Γκάρεθ Μπέιλ για ακόμα μία φορά εμφανίστηκε αποφασισμένος να παραμείνει στην Τότεναμ.
Στο μεταγραφικό στόχαστρο της Γουλβς βρίσκεται Κρεγκ Ντέιβις, με τους «λύκους» να έχουν ήδη κάνει μια πρώτη επαφή με τη Μπόλτον για την περίπτωση του Ουαλού επιθετικού.
Την απόκτηση του Νίκι Μπέιλι για τα επόμενα δύο χρόνια ανακοίνωσε η Μίλγουολ.
Κίνηση για την απόκτηση του αμυντικού της Γουέστ Μπρομ, Λίαμ Ρίτζγουελ φέρεται να ετοιμάζει η Φούλαμ, σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας «Fulham Chronicle».
Σε ηλικία 89 ετών έφυγε από τη ζωή σήμερα ο Γερμανός τερματοφύλακας Μπερτ Τράουτμαν, ο οποίος είχε υπερασπιστεί την εστία της Μάντσεστερ Σίτι από το 1949 έως και το 1964.
Έτοιμοι να ακούσουν προτάσεις για την παραχώρηση του ακραίου μέσου της Πόρτο, Κριστιάν Ατσού, είναι οι διοικούντες τους «δράκους», από τη στιγμή που ο Γκανέζος αρνήθηκε να υπογράψει νέο συμβόλαιο με το σύλλογο.