Λουκάκου: «Χαρούμενος στην Έβερτον»
Καμία αλήθεια δεν περιλαμβάνουν τα δημοσιεύματα που ήθελαν τον Ρομέλου Λουκάκου ενοχλημένο από την απόφαση της Τσέλσι να τον παραχωρήσει στην Έβερτον με τη μορφή δανεισμού, όπως ξεκαθάρισε ο παίκτης.
Καμία αλήθεια δεν περιλαμβάνουν τα δημοσιεύματα που ήθελαν τον Ρομέλου Λουκάκου ενοχλημένο από την απόφαση της Τσέλσι να τον παραχωρήσει στην Έβερτον με τη μορφή δανεισμού, όπως ξεκαθάρισε ο παίκτης.
Την απόφαση να κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια σε ηλικία μόλις 31 ετών, πήρε ο άλλοτε άσος των Άστον Βίλα και Έβερτον, Τόμας Χιτσλσπέργκερ!
Αστείο χαρακτήρισε ο Τζέιμς Μίλνερ όλο αυτό που γίνεται με τον Τζο Χαρτ και την κριτική που δέχεται τον τελευταίο καιρό ο πορτιέρο της Μάντσεστερ Σίτι για τις εμφανίσεις του.
Ποια κρίση; Στην Αγγλία φαίνεται πως δεν ξέρουν από τέτοια και αυτό φάνηκε από τα χρήματα που δαπανήθηκαν τη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού. Τα 625 εκ. λίρες που ξόδεψαν φέτος οι ομάδες της Πρέμιερ αποτελούν ρεκόρ, αφού ξεπέρασαν με μεγάλη ευκολία τα 490 εκ. λίρες του 2008!
Μια ανάσα από τη Σαν Λορέντζο βρέθηκε στη θερινή μεταγραφική περίοδο ο Φαμπρίτσιο Κολοτσίνι, ωστόσο, θα παραμείνει στη Νιούκαστλ, στην οποία όπως τόνισε, πλέον του φέρονται όλοι καλά.
Το πρόβλημα που ταλαιπωρεί τον Γκλεν Τζόνσον στον αστράγαλο, θα τον υποχρεώσει να μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για διάστημα περίπου 15 ημερών.
Παρά το γεγονός ότι δεν έχει καταφέρει να αγωνιστεί σε κανένα από τα τρία πρώτα παιχνίδια της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στη φετινή Πρέμιερ Λιγκ, ο μέσος των «κόκκινων διαβόλων», Σίντζι Καγκάβα, δήλωσε έτοιμος να παλέψει για μία θέση στην ομάδα.
Τον Λουίς Σουάρεζ έχει πρότυπο ο Αντριάν Μπαλμπόα, όπως δήλωσε το μεσημέρι της Τρίτης κατά την επίσημη παρουσίασή του από τον Παναθηναϊκό, στον οποίο παραχωρήθηκε με τη μορφή δανεισμού από τη Club Sportivo Cerrito.
Δεν φόρεσε μόνο ο Φελαϊνί τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ! Οι Πρωταθλητές Αγγλίας πρόλαβαν και ολοκλήρωσαν και τη μεταγραφή του νεαρού δεξιού οπισθοφύλακα, Σαϊντί Γιάνκο από τη Ζυρίχη!
Έκπληκτος από τη μεταγραφή του Μεσούτ Εζίλ στην Άρσεναλ δήλωσε ο Σέρχιο Ράμος. Ο πρώην συμπαίκτης του Γερμανού στη Ρεάλ Μαδρίτης, τόνισε χαρακτηριστικά πως «όταν μας αποχαιρέτησε, νόμιζα ότι έκανε πλάκα»!