Ντε Χέα: «Συνεχώς μαθαίνω…»
Στην ηλικία που είναι, φροντίζει να βιώνει εμπειρίες που θα τον βοηθήσουν στο μέλλον και ο Νταβίντ Ντε Χέα, δήλωσε πως βρίσκεται σε στάδιο κατά το οποίο προσπαθεί να μαθαίνει ακόμα περισσότερα πράγματα.
Στην ηλικία που είναι, φροντίζει να βιώνει εμπειρίες που θα τον βοηθήσουν στο μέλλον και ο Νταβίντ Ντε Χέα, δήλωσε πως βρίσκεται σε στάδιο κατά το οποίο προσπαθεί να μαθαίνει ακόμα περισσότερα πράγματα.
Να μην βιαστεί και να το… ξανασκεφτεί, κάλεσε τον Κρεγκ Μπέλαμι ο Μάλκολμ ΜακΚάι, αναφορικά με την πρόθεση του Ουαλού επιθετικού να ρίξει τίτλους τέλος στην καριέρα του στο φινάλε της σεζόν.
Η εθνική ομάδα και η Αγγλία σαν χώρα θα είναι οι κερδισμένες σε περίπτωση πρόκρισης στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2014, σύμφωνα με τον Ρόι Χότζον, που τόνισε ότι θα χαρεί πολύ περισσότερο για τους ποδοσφαιριστές του, παρά για την προσωπική του διάκριση.
Η Ρεάλ Μαδρίτης πράγματι είχε προχωρήσει τις διαδικασίες απόκτησης του Λουίς Σουάρες, όμως όταν είδε.... φως με την περίπτωση του Γκάρεθ Μπέιλ αποφάσισε να αφήσει με την όρεξη τον Ουρουγουανό επιθετικό!
Ενότητα που όμοιά της είχε παρατηρηθεί ξανά… στην πρώτη θητεία του Ζοσέ Μουρίνιο στον πάγκο της Τσέλσι, ξαναβλέπει στο μπλε «στρατόπεδο», ο Τζον Τέρι!
Είναι περήφανος για την αφάνα του και δεν το κρύβει! Ο Μαρουάν Φελαϊνί, λίγες μέρες πριν το ντεμπούτο του με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, πέρασε έξω από κομμωτήριο στο Cheshire, αλλά το προσπέρασε… σα να μην υπήρχε!
Μπορεί η Τότεναμ να αναδείχθηκε σε… πρωταθλήτρια των μεταγραφών, σύμφωνα πάντως με τα λεγόμενα του Αντρέ Βίλας-Μπόας, ακόμα δεν είναι έτοιμη να διεκδικήσει τον τίτλο της Πρέμιερ Λιγκ.
Το παρών στην αναμέτρηση της Λίβερπουλ με την Σουόνσι τη Δευτέρα αναμένεται να δώσει ο Ντάνιελ Στάριτζ, ο οποίος δεν αγωνίστηκε στα δυο πρόσφατα ματς της εθνικής Αγγλίας.
Η παρουσία του Μανουέλ Πελεγκρίνι στην τεχνική ηγεσία της Μάντσεστερ Σίτι και η εμπειρία του Χιλιανού κόουτς από την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, κάνει τον Αλεξάνταρ Κολάροφ να αισιοδοξεί για την πορεία των «πολιτών» στην Ευρώπη.
Σε διάψευση των δημοσιευμάτων που τον ήθελαν να έχει αρνηθεί να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην Ουαλία για το ματς κόντρα στους Σέρβους, την περασμένη Τρίτη, δηλώνοντας πως ουδέποτε έχει απορρίψει κλήση της εθνικής ομάδας της χώρας του, προχώρησε ο Τζέιμς Κόλινς.