«Μέλι» για Κάτερμολ ο Πογιέτ
Απόλυτα ικανοποιημένος από τη μέχρι στιγμής παρουσία του μέσου της ομάδας, Λι Κάτερμολ, εντός αλλά και εκτός αγωνιστικού χώρων, εμφανίστηκε ο προπονητής της Σάντερλαντ, Γκας Πογιέτ.
Απόλυτα ικανοποιημένος από τη μέχρι στιγμής παρουσία του μέσου της ομάδας, Λι Κάτερμολ, εντός αλλά και εκτός αγωνιστικού χώρων, εμφανίστηκε ο προπονητής της Σάντερλαντ, Γκας Πογιέτ.
Δυσαρεστημένος από το «πλεονέκτημα» μίας επιπλέον μέρας για ξεκούραση που έχει η Άρσεναλ σε αντίθεση με την Τσέλσι, εν όψει της μεταξύ τους αναμέτρησης της Τρίτης για το Λιγκ Καπ, εμφανίστηκε ο τεχνικός των «μπλε», Ζοσέ Μουρίνιο.
Σε καλή κατάσταση εν όψει των δύσκολων αναμετρήσεων που έχει στο πρόγραμμά της τις επόμενες εβδομάδες, βρίσκεται η Άρσεναλ, σύμφωνα με τον αμυντικό της ομάδας, Περ Μερτεσάκερ.
Ιδιαιτέρως χαρούμενος από τη νίκη κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι εμφανίστηκε ο μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης, Φερνάντο Τόρες.
Ανώτερη της Γουέστ Χαμ χαρακτήρισε τη Σουόνσι ο προπονητής της, Μίκαελ Λάουντρουπ, ο οποίος στάθηκε σε κάποιες εξαιρετικές αποκρούσεις του Γιούσι Γιαασκελάινεν, ενώ δεν… κλάφτηκε για το πέναλτι που δεν καταλόγισε ο διαιτητής, σε χέρι του Τζο Κόουλ.
Στο πέναλτι που καταλογίστηκε κατά της Χαλ και χάρισε στην Τότεναμ τη νίκη (1-0) στάθηκε σε δηλώσεις του μετά το παιχνίδι ο προπονητής της πρώτης, Στιβ Μπρους, χαρακτηρίζοντάς το «αστείο» και αφήνοντες σαφείς αιχμές για αλλοίωση αποτελέσματος.
Το... ρόδι έσπασε. Η Σάντερλαντ πανηγύρισε την πρώτη της νίκη στην Πρέμιερ Λιγκ επί της Νιούκαστλ και σύμφωνα με τον Φάμπιο Μπορίνι, το τρίποντο αυτό θα δώσει ώθηση στην ομάδα του για τη συνέχεια.
Το england365.gr σας παρουσιάζει κάποιους από τους πιο ενδιαφέροντες αριθμούς της 9ης αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ σε έξι αναμτρήσεις που ξεχώρισαν.
Για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική μακριά από τις νίκες έμεινε η Γουίγκαν, η οποία βλέπει τις θέσεις που οδηγούν στα πλέι-οφ ανόδου στην Πρέμιερ Λιγκ να απομακρύνονται!
Στις αμυντικές ολιγωρίες της Μάντσεστερ Σίτι, που της έχουν στερήσει πολλούς βαθμούς τη φετινή σεζόν στα εκτός έδρας παιχνίδια, εστίασε ο Μανουέλ Πελεγκρίνι!