Νέο πρόσωπο στην εθνική ο Ροντρίγκες!
Στην αποστολή της εθνικής Αγγλίας για τα ερχόμενα φιλικά με τις αντίστοιχες της Γερμανίας και της Χιλής (15 και 19 Νοεμβρίου) κλήθηκε για πρώτη φορά ο Τζέι Ροντρίγκες!
Στην αποστολή της εθνικής Αγγλίας για τα ερχόμενα φιλικά με τις αντίστοιχες της Γερμανίας και της Χιλής (15 και 19 Νοεμβρίου) κλήθηκε για πρώτη φορά ο Τζέι Ροντρίγκες!
Δεν πρόκειται να τιμωρηθεί τελικά ο μέσος της Σουόνσι Τζοντζο Σέλβι για τις χειρονομίες του προς τους οπαδούς της Κάρντιφ, στο ντέρμπι μεταξύ των δυο ομάδων το περασμένο σαββατοκύριακο.
Ο πρώτος στόχος της Μάντσεστερ Σίτι επετεύχθη. Η παρθενική της συμμετοχή στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ είναι γεγονός, όμως σύμφωνα με τον Αλβάρο Νεγρέδο, οι στόχοι για τη φετινή σεζόν στη διοργάνωση δεν σταματούν εδώ.
Η Αρσεναλ μπορεί αυτή την στιγμή όχι μόνο να υπερηφανεύεται ότι οδηγεί την κούρσα στο πρωτάθλημα, αλλά και για το ότι είναι πρωταθλήτρια στο ... twitter.
Ως μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για νέο... comeback στη μάχη της διεκδίκησης του τίτλου στην Αγγλία αντιμετωπίζει το ερχόμενο ντέρμπι με την Άρσεναλ ο Ρίο Φέρντιναντ.
Πάρτι προς τιμή του φροντιστή της ομάδας, Λες Τσάπμαν, διοργάνωσαν οι παίκτες της Μάντσεστερ Σίτι μετά τη νίκη με 5-2 επί της ΤΣΣΚΑ.
Την επιθυμία του να ολοληρώσει την καριέρα του στην Αστον Βίλα και παράλληλα να σπάσει το ρεκόρ συμμετοχών του Γκάρεθ Μπάρι, εξέφρασε ο Γκάμπριελ Αγκμπονλαχόρ. Ο Αγγλος επιθετικός, βρίσκεται από το 2006 στο «Βίλα Παρκ» και το συμβόλαιό του λήγει τον Ιούνιο του 2015, ωστόσο δεν θα έλεγε «όχι» σε μια πρόωρη ανανέωση.
Στα αποδυτήρια της Τσέλσι βρέθηκε μετά τη λήξη του αγώνα με την Σάλκε ο πρωταθλητής του τένις Ράφαελ Ναδάλ.
Πολύ πιθανό βλέπει το ενδεχόμενο αποχώρησης του Λουις Σουάρες το ερχόμενο καλοκαίρι σε περίπτωση που η Λίβερπουλ δεν καταφέρει να εξασφαλίσει τη συμμετοχή της στο Τσάμπιονς Λιγκ, ο αρχηγός της ομάδας Στίβεν Τζέραρντ
Αν φημίζεται για κάτι, αυτό είναι η αξιοκρατία με την οποία λειτουργεί. Ο Ρόι Χότζον, ο οποίος δεν δίστασε να καλέσει στην εθνική Αγγλίας τον Ρίκι Λάμπερτ στα 31 του χρόνια, σκέφτεται να δώσει την ευκαιρία στον Ράβελ Μόρισον μετά το εντυπωσιακό ξεκίνημα του 20χρονου άσου στη φετινή Πρέμιερ Λιγκ.