Καυγάς… για τα μανίκια!
Θερμό φραστικό επεισόδιο με τον φροντιστή της Άρσεναλ, Βικ Έικερς, είχε ο Ματιέ Φλαμινί μετά τη λήξη του ντέρμπι με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο «Ολντ Τράφορντ»! Αιτία; Τα… κομμένα μανίκια στη φανέλα του Γάλλου!
Θερμό φραστικό επεισόδιο με τον φροντιστή της Άρσεναλ, Βικ Έικερς, είχε ο Ματιέ Φλαμινί μετά τη λήξη του ντέρμπι με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο «Ολντ Τράφορντ»! Αιτία; Τα… κομμένα μανίκια στη φανέλα του Γάλλου!
Ομάδα που αποτελεί παράδειγμα για όλες τις υπόλοιπες χαρακτήρισε την εθνική Γερμανίας ο Ρόι Χότζον, λέγοντας πως η προσεχής αντίπαλος της Αγγλίας κινήθηκε σωστά με το να επενδύσει σε νέους ποδοσφαιριστές. Παράλληλα, αναφέρθηκε και στο διάστημα που ο Εγκίντιους Μπράουν τον ήθελε στο τιμόνι της «Νάσιοναλμανσαφτ».
Όσο κι αν τον ήθελαν… θα πρέπει να κάνουν υπομονή. Ο Μίραλεμ Πιάνιτς, έριξε… πόρτα στους αγγλικούς συλλόγους που φέρονται να τον έχουν προσθέσει στη λίστα τους, αφού υποστήριξε ότι δεν πρόκειται να αποχωρήσει άμεσα από τη Ρόμα.
Υποχρεωμένος να μειώσει κατά πολύ τις απαιτήσεις του, εάν θέλει να συνεχίσει να αγωνίζεται με τα χρώματα της Τσέλσι, είναι ο Τζέν Τέρι.
Ο Γουέιν Ρούνεϊ θα δυσκολευόταν πολύ να κερδίσει μία θέση στην εθνική Γερμανίας κατά τον Αντρέ Σούρλε, με τον ποδοσφαιριστή της Τσέλσι να δηλώνει πως ο Άγγλος είναι σπουδαίος παίκτης, αλλά η «νασιοναλμάνσαφτ» είναι πλήρης και δεν θα χρειαζόταν τις υπηρεσίες του.
Στη διάθεση του Ρόι Χότζον για το φιλικό κόντρα στη Γερμανία την ερχόμενη Τρίτη στο «Γουέμπλεϊ», θα είναι ο ποδοσφαιριστής της Λίβερπουλ, Ντάνιελ Στάριτζ.
Κόντρα στα δημοσιεύματα που τον παρουσίαζαν έτοιμο να ζητήσει από την Τσέλσι τον δανεισμό του σε άλλη ομάδα, ο Κέβιν Ντε Μπρούιν ξεκαθάρισε ότι το μέλλον του εξαρτάται αποκλειστικά από τους «μπλε»!
Βήματα πίσω από τις Ισπανία και Γερμανία, που είναι στην πρώτη δυάδα του ranking της FIFA βρίσκεται η Αγγλία σύμφωνα με τον Μίκαελ Μπάλακ, ο οποίος μίλησε για το φιλικό της Τρίτης στο «Γουέμπλεϊ».
Ενδιαφέρεται και μάλιστα έντονα! Η Μάντσεστερ Σίτι ετοιμάζει ήδη πρόταση για να κάνει δικό της τον Σέρχιο Ράμος!
Η ποιότητα κάποιων παικτών της Πρέστον και η ελάχιστες καλές στιγμές που δημιούργησε η ομάδα του, ήταν οι λόγοι που οδήγησαν την Λέιτον Όριεντ στην πρώτη φετινή εντός έδρας ήττα της στο πρωτάθλημα, σύμφωνα με τον Ράσελ Σλέιντ.