Ο Σέζνι... τρολάρει την Τότεναμ
Θέση για την… εξάρα της Τότεναμ στο «Etihad» από τη Μάντσεστερ Σίτι, πήρε ο τερματοφύλακας της Άρσεναλ, Βόιτσεχ Σέζνι, μέσω της προσωπικής του σελίδας στο Facebook.
Θέση για την… εξάρα της Τότεναμ στο «Etihad» από τη Μάντσεστερ Σίτι, πήρε ο τερματοφύλακας της Άρσεναλ, Βόιτσεχ Σέζνι, μέσω της προσωπικής του σελίδας στο Facebook.
Τη βρήκε αδύναμη και… δεν τη λυπήθηκε καθόλου! Η Μάντσεστερ Σίτι έκανε ό,τι ήθελε στον αγωνιστικό χώρο του «Etihad» στην αναμέτρηση κόντρα στην Τότεναμ και σταμάτησε στο 6-0, μετατρέποντας ένα (θεωρητικά) ντέρμπι, σε «πολίτικο» πάρτι!
Αρκετές αλλαγές στην 11άδα της Γιουνάιτεντ από τον Μόγιες στον αγώνα με την Κάρντιφ.
Αναδρομή στο παρελθόν έκανε ο Φαμπρίς Μουαμπά, θυμούμενος τις ημέρες μετά την αναγκαστική απόσυρσή του από την ενεργό δράση και τη ζωή που έκανε ως γιος μεταναστών, ενώ όσον αφορά το σήμερα σχολίασε πως απολαμβάνει τη ζωή του αφού «το ποδόσφαιρο είναι απλώς μια δουλειά και θα βρω κάποια άλλη σύντομα».
Διαδικαστικό χαρακτήρα έχει δώσει η Μάντσεστερ Σίτι στο δεύτερο ημίχρονο της αναμέτρησης με την Τότεναμ, αφού ήδη προηγείται με σκορ 3-0 των «σπιρουνιών» στο «Etihad» για την 12η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ.
Το γκολ που πέτυχε ο Χεσούς Νάβας έπειτα από μόλις 14 δευτερόλεπτα στο παιχνίδι της Μάντσεστερ Σίτι με την Τότεναμ, είναι το δεύτερο ταχύτερο της φετινής Πρέμιερ Λιγκ. Την πρωτιά απολαμβάνει ο… πορτιέρο της Στόουκ, Ασμίρ Μπέγκοβιτς!
Καλό απ’ όλες τις απόψεις θεωρεί τον βαθμό της ισοπαλίας στο «Γκούντισον Παρκ» κόντρα στην Έβερτον ο τερματοφύλακας της Λίβερπουλ, Σιμόν Μινιολέ, λέγοντας πως οι «κόκκινοι» πρέπει να χτίσουν στην ισοπαλία, να ανασυνταχτούν και να συνεχίσουν στην Πρέμιερ Λιγκ με νίκη.
Έκανε τη γκέλα, στέρησε από τη Σαουθάμπτον την ευκαιρία να διεκδικήσει κάτι περισσότερο στο «Έμιρεϊτς» κόντρα στην Άρσεναλ, αλλά τουλάχιστον, ο Άρτουρ Μπόρουτς έχει… χιούμορ.
Ο Μανουέλ Πελεγκρίνι δεν πείστηκε για την βελτίωση του Τζο Χαρτ και τον άφησε ξανά στον πάγκο της Μάντσεστερ Σίτι. Επέστρεψαν στο αρχικό σχήμα της ομάδας οι Νάβας και Φερναντίνιο. Πρώτη φορά βασικός στο πρωτάθλημα ο Λαμέλα για την Τότεναμ, με Γιορίς στο τέρμα, στον πάγκο Τάουνσεντ και Αντεμπαγιόρ.
Αρκετά από τα πράγματα που ήθελε, είδε από τους ποδοσφαιριστές του στα δύο πρόσφατα φιλικά με Χιλή και Γερμανία, ο Ρόι Χότζον. Ο ομοσπονδιακός προπονητής της εθνικής ομάδας της Αγγλίας μίλησε για την προετοιμασία εν όψει του Μουντιάλ και ανέλυσε τις σκέψεις του γύρω από τις επιλογές που έκανε.