Και ο ΜακΓκίντι στη λίστα της Έβερτον
Με τον Άιντεν ΜακΓκίντι να μην περνάει και τις καλύτερες μέρες του στην Σπαρτάκ Μόσχας, η Έβερτον θέλει να τον... διευκολύνει, καταθέτοντας πρόταση την ερχόμενη μεταγραφική περίοδο για την απόκτησή του.
Με τον Άιντεν ΜακΓκίντι να μην περνάει και τις καλύτερες μέρες του στην Σπαρτάκ Μόσχας, η Έβερτον θέλει να τον... διευκολύνει, καταθέτοντας πρόταση την ερχόμενη μεταγραφική περίοδο για την απόκτησή του.
Πήρε φόρα και δεν έχει σταματημό! Η αναγεννημένη Νιούκαστλ σημείωσε την τέταρτη συνεχόμενη νίκη της στην Πρέμιερ Λιγκ, αυτή τη φορά με 2-1 κόντρα στη Γουέστ Μπρομ, και σκαρφάλωσε στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα.
Ένα αξιόπιστο «δεκάρι» βρήκε στο πρόσωπο του Τζεράρ Ντεουλοφέου η Έβερτον. Ο δανεικός από τη Μπαρσελόνα «έλαμψε» στο πρώτο του παιχνίδι ως βασικός στην Πρέμιερ Λιγκ, έκανε τα πάντα στο χορτάρι του «Γκούντισον Παρκ» και ανταπέδωσε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την εμπιστοσύνη που του έδειξε ο Ρομπέρτο Μαρτίνεθ.
Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της Μπάρσνλεϊ θα πρέπει να θεωρείται ήδη ο Ντέιβιντ Φλίτκροφτ, πληρώνοντας το... μάρμαρο για τις κακές εμφανίσεις και την τελευταία θέση που βρίσκεται η ομάδα στην Τσάμπιονσιπ.
Ξέρε ότι βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση και πως ίσως κάνει Χριστούγεννα χωρίς δουλειά, αλλά ο Μάρτιν Γιόλ υποστήριξε ότι προσπαθεί να παραμένει ψύχραιμος, μετά την ήττα (3-0) της Φούλαμ από τη Γουέστ Χαμ.
Η Νιούκαστλ προηγείται της Γουέστ Μπρομ στο «St. James’ Park» με γκολ του Γκουφράν, σε ένα παιχνίδι με ελάχιστες φάσεις και σχεδόν μηδαμινό θέαμα.
Ένα γκολ που δέχθηκε στις καθυστερήσεις, στέρησε από τη Σάουθεντ την ευκαιρία να κατακτήσει την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της LeagueTwo, μένοντας στο 1-1 απέναντι στην Τσέλτεναμ. Στο ρετιρέ, παρέμεινε η Όξφορντ, που σε αντίθεση με τη Σάουθεντ, ήταν αυτή που ισοφάρισε στο φινάλε για το 1-1 κόντρα στη Φλίτγουντ.
Έστω και στην ισοβαθμία με τη Γουλβς, η Λέιτον Όριεντ, λόγω υπεροχής στη διαφορά τερμάτων, επέστρεψε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της LeagueOne μετά τη 19η αγωνιστική του πρωταθλήματος, χάρη στην ισοπαλία (1-1) με τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ και την ήττα (1-0) των «λύκων» από την Πίτερμπρο.
Μόνη στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα της Τσάμπιονσιπ έμεινε η Λέστερ! Οι «αλεπούδες» επικράτησαν 3-0 της Μίλγουολ και βρέθηκαν στο +3 από ΚΠΡ και Μπέρνλι που γνώρισαν εκτός έδρας ήττες από Ντονκάστερ και Χάντερσφιλντ αντίστοιχα!
Νίκη που θα τη φέρει σε απόσταση αναπνοής από την τετράδα θα επιδιώξει η Νιούκαστλ στο «St. James’ Park», αλλά το έργο της μόνο εύκολο δεν θα είναι απέναντι στην πάντοτε μαχητική Γουέστ Μπρομ. Δείτε τις επιλογές των δύο προπονητών.