«Ζόρικη» πρόκριση!
Μπόλικο… ιδρώτα και ένα αυτογκόλ χρειάστηκε η Σάντερλαντ για να νικήσει 3-1 την Καρλάιλ εντός έδρας και να πάρει την πρόκριση για την 4η φάση του Κυπέλλου Αγγλίας όπου θα αντιμετωπίσει τον νικητή του Κιντερμίνστερ-Πίτερμπρο.
Μπόλικο… ιδρώτα και ένα αυτογκόλ χρειάστηκε η Σάντερλαντ για να νικήσει 3-1 την Καρλάιλ εντός έδρας και να πάρει την πρόκριση για την 4η φάση του Κυπέλλου Αγγλίας όπου θα αντιμετωπίσει τον νικητή του Κιντερμίνστερ-Πίτερμπρο.
Οπαδός της Άρσεναλ και πρόθυμος να μετακομίσει στο Λονδίνο για να αγωνιστεί στην αγαπημένη του ομάδα, δήλωσε πως είναι ο Τζάκσον Μαρτίνεζ!
Απολύτως ικανοποιημένος από την εμφάνισή του στο Κύπελλο Αγγλίας και τα δύο τέρματα που σκόραρε κόντρα στην ΚΠΡ εμφανίστηκε ο επιθετικός της Έβερτον, Νίκιτσα Γέλαβιτς, ο οποίος δήλωσε πως θέλει περισσότερες ευκαιρίες, αφού ο Ρομπέρτο Μαρτίνεθ μπορεί να βασίζεται πάνω του.
Από τα πλέον αρμόδια... χείλη διαψεύστηκε η φημολογία περί ενδιαφέροντος της Μπάγερν Μονάχου για τον Νταβίντ Λουίζ της Τσέλσι.
Η Μάντσεστερ Σίτι δαπάνησε πολλά χρήματα για να πάρει τον Στέφαν Γιόβετιτς αλλά πρόλαβε να τον χρησιμοποιήσει μόλις πέντε φορές στο πρώτο μισό της σεζόν.
Με τον Στίβεν Τζέραρντ στο αρχικό σχήμα για πρώτη φορά μετά τις 7 Δεκεμβρίου παρατάσσεται η Λίβερπουλ στην αναμέτρηση με την Όλνταμ για τον 3ο γύρο του Κυπέλλου Αγγλίας. Στον πάγκο οι Σουάρες Κουτίνιο και Μινιολέ. Διαβάστε αναλυτικά τις συνθέσεις του αγώνα.
Η κληρωτίδα του Κυπέλλου Αγγλίας φαίνεται πως δεν είχε κέφια, αφού από αυτή δεν προέκυψαν μεγάλες αναμετρήσεις για τον 4ο γύρο της διοργάνωσης, με τα «μεγαθήρια» να βλέπουν ορθάνοιχτο τον δρόμο της πρόκρισης.
Με ένα μίνι ροτέιτον «κατεβάζει» την Τσέλσι ο Ζοσέ Μουρίνιο στο παιχνίδι με την Ντέρμπι Κάουντι για τον 3ο γύρο του Κυπέλλου Αγγλίας. Διαβάστε τις συνθέσεις.
Οδυνηρή ήττα με σκορ 5-0, η οποία έφερε και τον αποκλεισμό από τη συνέχεια του Κυπέλλου Αγγλίας, γνώρισε η Γουέστ Χαμ στο «The City Ground» από τη Νότιγχαμ Φόρεστ, που με οδηγούς τους Τζαμέλ Αμπντούν και Τζέιμι Πάτερσον θα βρίσκεται στην κλήρωση της επόμενης φάσης.
Έτοιμη να προσφέρει 5 εκατομμύρια λίρες στην Άλκμααρ για να κάνει δικό της τον 23χρονο επιθετικό Άρον Γιόχανσον είναι η Στόουκ, σύμφωνα με σημερινά δημοσιεύματα του αγγλικού Τύπου.