Στον «αέρα» η ανανέωση Μπίλιτς
Μετά το κακό ξεκίνημα της Γουέστ Χαμ στο πρωτάθλημα, οι συζητήσεις της διοίκησης των «σφυριών» με τον Σλάβεν Μπίλιτς για ανανέωση του συμβολαίου του έχουν «παγώσει».
Μετά το κακό ξεκίνημα της Γουέστ Χαμ στο πρωτάθλημα, οι συζητήσεις της διοίκησης των «σφυριών» με τον Σλάβεν Μπίλιτς για ανανέωση του συμβολαίου του έχουν «παγώσει».
Την αγάπη του για τη Λίβερπουλ τόνισε ακόμα μια φορά ο Λουίς Σουάρες, μιλώντας στο επίσημο κανάλι του συλλόγου.
Σε μεγάλη εκτίμηση φαίνεται πως έχει τον Λούκας Μόουρα ο Ζοσέ Μουρίνιο, με τον μάνατζέρ του παίκτη, Βάγκνερ Ριμπέιρο, να αποκαλύπτει πως ο «Special One», εξακολουθεί να ενδιαφέρεται για την περίπτωσή του!
Να εμψυχώσει τους συμπαίκτες του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μετά την ήττα (3-1) από τη Γουότφορντ στο «Βικάρατζ Ρόουντ» θέλησε ο Μαρούαν Φελαϊνί, ο οποίος επισήμανε ότι η ενότητα μεταξύ των ποδοσφαιριστών είναι αυτή που πρέπει να πρυτανεύσει, ενόψει της συνέχειας των υποχρεώσεων της ομάδας.
Το εγκώμιο του νυν (Πεπ Γκουαρντιόλα) αλλά και του πρώην προπονητή του (Γιούργκεν Κλοπ, στη Μπορούσια Ντόρτμουντ) έπλεξε σε δηλώσεις του ο Ιλκάι Γκιντογκάν.
Με τον καλύτερο τρόπο επένδυσε στο μέλλον η Τότεναμ, γνωστοποιώντας τη συμφωνία της με τον Ντέλε Άλι για επέκταση της μεταξύ τους συνεργασίας μέχρι το 2022!
Αγγλικό Μέσο γνωστοποίησε την πρόθεση του ποδοσφαιριστή της Σέφιλντ Γουένσντεϊ, Τζέρεμι Χίλαν, να «κρεμάσει» τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια σε ηλικία μόλις 24 ετών, προκειμένου να... αφοσιωθεί στο Θεό!
Την έντονη επιθυμία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τα τελευταία δυο χρόνια για να κάνει δικό της τον Πολ Πογκμπά αποκάλυψε μέσω δηλώσεων του ο αντζέντης του παίκτη, Μίνο Ραϊόλα, ενώ τόνισε πως η παρουσία του Ζοσέ Μουρίνιο στο Μάντσεστερ, ήταν καταλυτική φέτος για την ολοκλήρωση του deal.
Με έναν καινούριο δάσκαλο που γνωρίζει την τάξη του για πρώτη φορά, παρομοίασε ο αρχηγός της Έβερτον το νέο προπονητή της ομάδας, Ρόναλντ Κούμαν με δηλώσεις του ύστερα από την τέταρτη συνεχόμενη νίκη των «ζαχαρωτών» επί της Μίντλεσμπρο για την Πρέμιερ Λιγκ.
Το ότι ο 24χρονος μεσοεπιθετικός της Τότεναμ, Χέουνγκ-Μιν Σον, είχε εκφράσει την επιθυμία του κατά τη θερινή μεταγραφική περίοδο να αποχωρήσει από τους «σπερς» για να αγωνιστεί σε σύλλογο της Μπουντεσλίγκα, αποκάλυψε με δηλώσεις του ο προπονητής των Λονδρέζων, Μαουρίτσιο Ποκετίνο.