Επιστέφει ο Ντόσον
Έτοιμος να επιστρέψει στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της Χαλ είναι ο Μάικλ Ντόσον.
Έτοιμος να επιστρέψει στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της Χαλ είναι ο Μάικλ Ντόσον.
Ένας τραυματισμός του Ντιέγκο Κόστα στο πόδι, κατά τη διάρκεια της προπόνησης με την εθνική Ισπανίας, αναστάτωσε τις τάξεις της Τσέλσι.
Για καλύτερα πήγε στη Γερμανία ο Φίλιπ Βόλσιντ, αλλά απ’ ότι φαίνεται θα επιστρέψει… κακήν κακώς στην Στόουκ!
Ανοιχτή στο ενδεχόμενο παραχώρησης του Μαρσέλο Μπρόζοβιτς στην Τότεναμ είναι η Ίντερ, αρκεί οι Λονδρέζοι να δεχτούν να κόψουν το… αντίθετο εισιτήριο στον Ερίκ Λαμέλα!
Στη διάθεση του Αρσέν Βενγκέρ ενόψει του κυριακάτικου (2/4) ντέρμπι με τη Μάντσεστερ Σίτι αναμένεται να τεθεί ο Μεσούτ Εζίλ!
Για την στήριξη που δείχνουν οι φίλαθλοι στους παίκτες της Λιντς, αλλά και για την δύσκολη περίοδο που βίωνε τα τελευταία χρόνια η ομάδα της Τσάμπιονσιπ μίλησε ο Στιούαρτ Ντάλας, εκφράζοντας παράλληλα τις ελπίδες του ότι τα «παγώνια» θα καταφέρουν σύντομα να επιστρέψουν στα σαλόνια της Πρέμιερ Λιγκ!
Το διάδοχο του Πετρ Τσεχ αναζητά η Άρσεναλ, με τον Κάσπερ Σμάιχελ της Λέστερ να θεωρείται ο «εκλεκτός» από τους «κανονιέρηδες», σύμφωνα με τη «Sun».
Σύμφωνα με γνωστό ισπανικό Μέσο, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φαίνεται διατεθειμένη να «σπάσει» τη ρήτρα στο συμβόλαιο του Νεϊμάρ με την Μπαρτσελόνα, η οποία ανέρχεται στα 200 εκατομμύρια ευρώ (173 εκ. λίρες!) και να φέρει έτσι, στο «Ολντ Τράφορντ» τον 25χρονο ποδοσφαιριστή.
Το χειρότερο δυνατό σενάριο, δυστυχώς, επιβεβαιώθηκε! Το κάταγμα που υπέστη ο Σίμους Κόουλμαν στην αναμέτρηση της Ιρλανδίας με την Ουαλία είναι σοβαρό και θα τον κρατήσει εκτός δράσης για το υπόλοιπο ημερολογιακό έτος!
Στη μεταγραφική λίστα της Χόφενχαϊμ φέρεται να βρίσκεται ο πρώην άσος της Άρσεναλ, Σερζ Γκνάμπρι, βάσει δημοσιεύματος του «Kicker».