Στα «ανταλλάγματα» για Κουτίνιο ο Ράκιτιτς
Δημοσίευμα της «Mirror» κάνει λόγο για «μπόνους» στην προσφορά της Μπαρτσελόνα, όσον αφορά τον Φιλίπε Κουτίνιο, την παραχώρηση του Ιβάν Ράκιτιτς.
Δημοσίευμα της «Mirror» κάνει λόγο για «μπόνους» στην προσφορά της Μπαρτσελόνα, όσον αφορά τον Φιλίπε Κουτίνιο, την παραχώρηση του Ιβάν Ράκιτιτς.
Το εγκώμιο του παίκτη του στη Μάντσεστερ Σίτι, Κέβιν Ντε Μπρόινε «έπλεξε» ο προπονητής της ομάδας, Πεπ Γκουαρντιόλα μετά την εμφατική νίκη των «πολιτών» με σκορ 4-1 στο φιλικό ματς που διεξήχθη στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής κόντρα στην πρωταθλήτρια Ευρώπης, Ρεάλ Μαδρίτης.
Την τρίτη της αρνητική απάντηση σε ισάριθμες προσπάθειες που έχει κάνει για την απόκτηση του Τομά Λεμάρ εισέπραξε η Άρσεναλ από τη Μονακό, σύμφωνα με τη γαλλική εφημερίδα «L’ Equipe»!
Διερευνητική επαφή για τον Ρενάτο Σάντσες της Μπάγερν Μονάχου έκανε ο προπονητής της Τσέλσι, Αντόνιο Κόντε, όπως μετέδωσε η «Daily Mirror».
Μπορεί ο Γέρεμι Τόλιαν της Χόφενχαϊμ να απασχολεί τους ιθύνοντες της Τότεναμ ως ο ιδανικός αντικαταστάτης του Κάιλ Γουόκερ, ωστόσο, ο ατζέντης του ποδοσφαιριστή ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει καμία επαφή για τον πλάγιο μπακ.
Το ημερολόγιο έδειχνε 13 Μαρτίου 2004, όταν ο Γουέιν Ρούνεϊ πανηγύριζε την τελευταία του νίκη με την Έβερτον. Το επίτευγμα αυτό επαναλήφθηκε χθες (27/7/2017) ύστερα από 13 και άνω χρόνια, και ειδικότερα, ύστερα από 160 μήνες και... μισό!
Το πρώτο, μικρό βήμα για την πρόκρισή της στα πλέι-οφ του Γιουρόπα Λιγκ έκανε η Έβερτον στην έδρα της απέναντι στη Ρουζομπερόκ επικρατώντας, έστω και με το... φτωχό 1-0, χάρη σε τέρμα του «αρχηγού», Λέιτον Μπέινς!
Με 3 στις 3 νίκες ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της η Εθνική Γυναικών της Αγγλίας στην πρώτη φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος της Ολλανδίας, καθώς μετά από Σκωτία και Ισπανία νίκησε (2-1) σήμερα (27/7) και την Πορτογαλία και πλέον περιμένει τη Γαλλία (Κυριακή, 30/7, Ντέφεντερ) στη φάση των «8».
Με αφορμή την επιθυμία του Ναμπί Κεϊτά να μεταγραφεί στη Λίβερπουλ, ο Αθλητικός Διευθυντής της Λειψίας, Ραλφ Ράνγκνικ, μίλησε για το πόσο επηρεάζονται οι παίκτες από τον περίγυρό τους.
Με το 0-0 έχει πάει στα αποδυτήρια η Έβερτον, έπειτα από τα αρχικά 45 λεπτά της πρώτης αυτής αναμέτρησης κόντρα στη Ρουζομπερόκ για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ.