«Αναλαμβάνει την Τσέλσι ο Λουίς Ενρίκε»
Έτοιμος να αποτελέσει τον διάδοχο του Αντόνιο Κόντε στην τεχνική ηγεσία της Τσέλσι είναι ο Λουίς Ενρίκε σύμφωνα με ισπανικά δημοσιεύματα!
Έτοιμος να αποτελέσει τον διάδοχο του Αντόνιο Κόντε στην τεχνική ηγεσία της Τσέλσι είναι ο Λουίς Ενρίκε σύμφωνα με ισπανικά δημοσιεύματα!
Σερί αρνητικών ρεκόρ έφερε στο προσκήνιο η «εκκωφαντική» ήττα της Τσέλσι με 4-1 στο Βικαρέιτζ Ρόουντ από τη Γουότφορντ.
Κοντά σε μια ιστορική απόφαση βρίσκεται η Πρέμιερ Λιγκ, η οποία ετοιμάζεται να προσθέσει τη χειμερινή διακοπή στο ποδοσφαιρικό της καλεντάρι!
Σε εξαιρετικά δύσκολη θέση βρίσκεται ο Αντόνιο Κόντε μετά την «τεσσάρα» (4-1) της Τσέλσι από την Γουότφορντ, ωστόσο, ο Ιταλός τεχνικός δήλωσε πως δεν φοβάται για τη θέση του στην τεχνική ηγεσία των «μπλε» και πέταξε το μπαλάκι στη διοίκηση!
Εξήντα ολόκληρα χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από την αεροπορική τραγωδία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Μόναχο, που στέρησε το αγγλικό ποδόσφαιρο από τη σπουδαία ομάδα που είχε δημιουργήσει με τα περίφημα μωρά του ο Ματ Μπάσμπι.
Με σκορ 4-1 «διέλυσε» την Τσέλσι η Γουότφορντ στο «Βίκαρεϊτζ Ρόουντ», με τους γηπεδούχους να «απαντούν» τρεις φορές (84’, 88’, 90+1’) στο γκολ της ισοφάρισης από τον Εντέν Αζάρ (82’). Τρόι Ντίνι (σ.σ. με πέναλτι στο 42’), Γιάνμαατ, Ντεολοφέου (σ.σ. εξαιρετική εμφάνιση) και Περέιρα τα γκολ για την ομάδα το Χάβι Γκράθια.
Τη θετική πλευρά των πραγμάτων θέλησε να αντικρύσει ο Κάρλος Καβαλιάλ μετά το διπλό σοκ που υπέστη η Σουόνσι με τους τραυματισμούς των Λερόι Φερ και Γουίλφριντ Μπονί.
Με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Τρόι Ντίνι στο 42ο λεπτό προηγείται η Γουότφορντ της Τσέλσι στο πρώτο ημίχρονο του «Βίκαρεϊτζ Ρόουντ» για την 26η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ. Με δέκα παίκτες από 30ο λεπτό λόγω της αποβολής του Τιαμουέ Μπακαγιόκο οι «μπλε».
Στην ηρεμία που πρέπει να διακατέχει την ψυχοσύνθεση των παικτών του κατά τη διάρκεια του αυριανού (6/2) επαναληπτικού με την Μπέρμιγχαμ για το FA Cup, στάθηκε μέσα από δηλώσεις του ο Ντέιβιντ Βάγκνερ.
Για πρώτη φορά εκτός βασικής ενδεκάδας στο φετινό πρωτάθλημα της Πρέμιερ Λιγκ βρίσκεται ο Μάρκος Αλόνσο για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Γουότφορντ (22:00).