Η πρώτη φορά του Μπενίτεθ...
Κάτι που δεν είχε αντιμετωπίσει ποτέ ξανά στην ιστορία της παρουσίας του στην Πρέμιερ Λιγκ ως προπονητής, βίωσε ο Ράφα Μπενίτεθ το απόγευμα της Κυριακής, στην ήττα (2-1) της Νιούκαστλ από τη Γουλβς στο «St. James' Park».
Κάτι που δεν είχε αντιμετωπίσει ποτέ ξανά στην ιστορία της παρουσίας του στην Πρέμιερ Λιγκ ως προπονητής, βίωσε ο Ράφα Μπενίτεθ το απόγευμα της Κυριακής, στην ήττα (2-1) της Νιούκαστλ από τη Γουλβς στο «St. James' Park».
Τη στιγμή που προσπαθεί να παραμείνει δυνατός πνευματικά για να ξεπεράσει το κάταγμα στο πόδι και να επιστρέψει στη δράση, ο Τζο Γκόμες είδε την ομάδα να τον σέβεται απόλυτα και να τον εμπιστεύεται μέχρι... το 2024, ανακοινώνοντας την ανανέωση του συμβολαίου του!
«Δεν έχω κατακτήσει ποτέ την Πρέμιερ Λιγκ, αλλά πήρα αυτό το βραβείο» είπε ο Χάρι Ρέντναπ ολοκληρώνοντας ως νικητής το ριάλιτι σόου I'm a Celebrity με στόχο την ... επιβίωση σε συνθήκες ζούγκλας!
Ο Ρομέλου Λουκάκου, πέρα από την πνευματική κόπωση που αντιμετώπιζε, τόνισε πως έπρεπε να σταματήσει το γυμναστήριο προκειμένου να χάσει μυϊκή μάζα για να ξαναβρεί τη φόρμα του και την εκρηκτικότητά του ώστε ν' ανταποκριθεί στις ανάγκες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.
Με γκολ του Ντόχερτι στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων «δραπέτευσε» με σκορ 2-1 από το «St James’ Park» η Γουλβς! Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με τον Γότα (17’), η Νιούκαστλ ισοφάρισε με τον Αγιόθε Πέρεθ (23’) αλλά το συγκρότημα του Ράφα Μπενίτεθ έμεινε με δέκα παίκτες στο 57’ λόγω της μοιραίας αποβολής του Γιέντλιν...
Ισόπαλο με σκορ 1-1 ολοκληρώθηκε το πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης του St James’ Park ανάμεσα στη Νιούκαστλ και τη Γουλβς για την 16η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ.
Με αίματα γέμισε το παπούτσι του Λούκας Πέρεθ από τραυματισμό που αποκόμισε ο επιθετικός της Γουέστ Χαμ στο Σαββατιάτικο (8.12) ματς με την Κρίσταλ Πάλας.
Δείτε τις συνθέσεις για το μοναδικό παιχνίδι της ημέρας στην Πρέμιερ Λιγκ, αυτό ανάμεσα στη Νιούκαστλ και την Γουλβς.
Χειραψία με μέλος του τεχνικού επιτελείου της Τσέλσι αρνήθηκε ο Πεπ Γκουαρδιόλα, που αρχικά έδωσε το χέρι του αλλά στην συνέχεια το τράβηξε αμέσως.
Μαζί με το γύρισμα στον Καντέ και την εκτέλεση του κόρνερ για το κεφάλι του Νταβίντ Λουίζ στα γκολ της νίκης (2-0) της Τσέλσι επί της Μάντσεστερ Σίτι, ο Εντέν Αζάρ μετράει από τη 16η αγωνιστική της φετινής Πρέμιερ Λιγκ, τις διπλάσιες ασίστ από πέρυσι!