Η Γιουνάιτεντ κοντά στο απόλυτο σοκ, δοκάρι στα 32''! (vid)
Ο Μάρκους Ράσφορντ από μπαλιά του Πογκμπά βγήκε μόνος από αριστερά στην περιοχή του Τερ Στέγκεν, σούταρε με το δεξί και η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι!
Ο Μάρκους Ράσφορντ από μπαλιά του Πογκμπά βγήκε μόνος από αριστερά στην περιοχή του Τερ Στέγκεν, σούταρε με το δεξί και η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι!
Ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον είναι παρών σε ακόμα ένα σημαντικό ευρωπαϊκό βράδυ για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και φρόντισε να κάνει τους Σόλσκιερ και Φίλαν να αισθανθούν άνετα λίγο πριν την κρίσιμη ρεβάνς της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τη Μπαρτσελόνα στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ.
Ξανά βασικός ο Σκοτ ΜακΤόμινεϊ για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, μαζί με τους Φρεντ και Πογκμπά στο χώρο του κέντρου. Λίνγκαρντ, Ράσφορντ και Μαρσιάλ στην 11άδα, στον πάγκο ο Λουκάκου από τον Σόλσκιερ που θέλει να δώσει ταχύτητα στην επίθεση! Ο Σέρχι Ρομπέρτο πήρε φανέλα βασικού για τους «μπλαουγκράνα».
Αν και έπρεπε να πάει στην προπόνηση της Τότεναμ για το παιχνίδι της κόντρα στην Μάντσεστερ Σίτι, ο Μαουρίσιο Ποτσετίνο ζήτησε από τους δημοσιογράφους να του κάνουν περισσότερες ερωτήσεις μιας και... δεν παίζεις κάθε μέρα στα προημιτελικά του Champions League!
Στην... κατάρα του Drake ελπίζει για ανατροπή και πρόκριση επί της Μπαρτσελόνα στους «4» του Champions League η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.
Αθώος κρίθηκε με την εξήγηση πως δεν έχει ιστορικές γνώσεις κρίθηκε ο Γουέιν Χένεσι μετά την φωτογραφία που τον απεικονίζει να χαιρετά ναζιστικά, με τον τερματοφύλακα της Κρίσταλ Πάλας να δηλώνει μεταξύ άλλων πως προσπαθούσε να φωνάξει τον σερβιτόρο με το δεξί του χέρι και πως με το αριστερό φώναζε στον φωτογράφο να συνεχίσει κανονικά με την λήψη.
Κάθε δυνατή προσπάθεια για να οριστικοποιήσει την παραμονή του Ράφα Μπενίτεθ το συντομότερο δυνατό καταβάλλει η Νιούκαστλ!
Πρόθυμη να καλύψει τη ρήτρα που υπάρχει στο συμβόλαιο του Κώστα Μανωλά για να τον πάρει στο «Ολντ Τράφορντ» παρουσιάζουν τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τα βρετανικά Μέσα!
Σαφώς και τον ενδιαφέρει το τρόπαιο του Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά δεν είναι ο μοναδικός του στόχος! Ο Πεπ Γκουαρντιόλα ξεκαθάρισε πως σε πρώτη φάση τον ενδιέφερε κυρίως να περάσει την αγωνιστική του φιλοσοφία στη Μάντσεστερ Σίτι και να κυριαρχήσει μαζί της εντός Νησιού!
Υπάρχουν αρκετοί λόγοι να… υποκλιθείς στον Πιερ Ομπαμεγιάνγκ! Εντός κι … εκτός γηπέδου! Ο Γκαμπονέζος εκτός από εξαιρετικός στράικερ είναι και… πρότυπο στυλ και το αποδεικνύει κάθε φορά που βρίσκεται στα αποδυτήρια της Άρσεναλ!