Κάνει ντεμπούτο ο Κόντε, στον πάγκο κόντρα στη Φίτεσε!
Αφού εγκρίθηκε η visa του Αντόνιο Κόντε, ο Ιταλός θα καθίσει από σήμερα στον πάγκο της Τότεναμ, κάνοντας το ντεμπούτο του στον αγώνα του Κόνφερενς απέναντι στη Φίτεσε.
Αφού εγκρίθηκε η visa του Αντόνιο Κόντε, ο Ιταλός θα καθίσει από σήμερα στον πάγκο της Τότεναμ, κάνοντας το ντεμπούτο του στον αγώνα του Κόνφερενς απέναντι στη Φίτεσε.
Εξαιρετικές είναι οι αντιδράσεις των ποδοσφαιριστών του Πεπ Γκουαρδιόλα μετά από αναμετρήσεις που δεν κατορθώνουν να πάρουν το τρίποντο της νίκης. Το εν λόγω σκηνικό επαναλήφθηκε για πέμπτη φορά στην φετινή σεζόν, με την Μάντσεστερ Σίτι να μετρά δύο διαδοχικά ανεπιτυχή αποτελέσματα στην ίδια διοργάνωση, για τελευταία φορά στο ξεκίνημα της περσινής Premier League.
Μπορεί η Λίβερπουλ με την χθεσινή της νίκη κόντρα στην Ατλέτικο Μαδρίτης να ισοφάρισε ένα σερί που έχει να μπει στην συζήτηση από το 1982, όμως οι αντίπαλοι είναι αυτοί που κάνουν την διαφορά. Έχει συναντήσει την Μάντσεστερ Σίτι, την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, την πρωταθλήτρια Ευρώπης, την πρωταθλήτρια Ισπανίας και την πρωταθλήτρια Ιταλίας. Ναι, παρέμεινε αήττητη, ανεξαρτήτου έδρας!
Η ανάρτηση του Κώστα Τσιμίκα μετά την άνετη νίκη απέναντι στην Ατλέτικο Μαδρίτης και την πρόκριση στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ.
Η Σίτι είδε την Μπριζ να την ισοφαρίζει λίγα λεπτά μετά το προβάδισμά της με το αυτογκόλ του Στόουνς, με τους φίλους της Σίτι να το ρίχνουν στην πλάκα στα social media.
Ο Γερμανός τεχνικός επιβράβευσε την καλή εμφάνιση του Κώστα Τσιμίκα με μία στοργική αγκαλιά μετά το τέλος του αγώνα απέναντι στην Ατλέτικο Μαδρίτης.
Τη δυσαρέσκεια του για την κριτική που δέχτηκε, εξέφρασε ο 50χρονος τεχνικός της Μάντσεστερ Σίτι μετά από τη δήλωση που τόνιζε πως το παιχνίδι απέναντι στη Μπριζ ήταν πιο σημαντικό για την ομάδα του από ότι το ντέρμπι του Σαββάτου με αντίπαλο τη Γιουνάιτεντ.
Ο Γερμανός τεχνικός τόνισε πως οι σέντρες του Τσιμίκα στο κεφάλι του Ντιόγκο Ζότα θα έπρεπε να είχαν μεταφραστεί σε γκολ, υπογραμμίζοντας την πολύ καλή εμφάνιση του Έλληνα ακραίου μπακ.
Κάτι παραπάνω από εύκολο θα μπορούσε να χαρακτηριστεί το βράδυ της Φούλαμ που διέσυρε με 7-0 την Μπλάκμπερν, αγωνιζόμενη εκτός έδρας και ισοφάρισε ρεκόρ της Λίβερπουλ που κρατούσε από τη σεζόν 1961-1962.
Μία ιστορική νίκη (2-0) κατάφερε να πάρει η Λίβερπουλ απέναντι στην Ατλέτικο Μαδρίτης, καθώς παρέμεινε για 25 παιχνίδια χωρίς ήττα, ισοφαρίζοντας το απόλυτο ρεκόρ της ομάδας του Μπομπ Πέισλι το 1982.