«Κανονιέρης» και με την βούλα ο Φάμπιο Βιέιρα!
Την δεύτερη καλοκαιρινή της μεταγραφή, μετά τον Μαρκίνιος, ανακοίνωσε η Άρσεναλ, η οποία πήρε τον Φάμπιο Βιέιρα έναντι 40 εκατομμυρίων από την Πόρτο και κατέστησε επίσημη την προσθήκη του στο ρόστερ!
Την δεύτερη καλοκαιρινή της μεταγραφή, μετά τον Μαρκίνιος, ανακοίνωσε η Άρσεναλ, η οποία πήρε τον Φάμπιο Βιέιρα έναντι 40 εκατομμυρίων από την Πόρτο και κατέστησε επίσημη την προσθήκη του στο ρόστερ!
Με τον Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ στο «τιμόνι» της θα πορευτεί η Αγγλία στο Παγκόσμιο Κύπελλο, με τον προπονητή των «τριών Λιονταριών» να έχει την στήριξη της Λίγκας και να συνεχίζει κανονικά το έργο του!
Διόλου απίθανο δεν είναι το γεγονός αποχώρησης του Μπερνάρντο Σίλβα από τη Μάντσεστερ Σίτι για την Μπαρτσελόνα, με τον ποδοσφαιριστή να είναι ανοιχτός στο εν λόγω ενδεχόμενο, αλλά τους «πολίτες» να ζητούν 85 με 90 εκατομμύρια!
Μπορεί να αποτέλεσε έναν από τους ελάχιστους ποδοσφαιριστές που διασώθηκαν πέρυσι από το «ναυάγιο» της Γουότφορντ, όμως ο Κούτσο Ερνάντες δεν ήθελε να συνεχίσει να αγωνίζεται στο «Νησί» και την Championship. Κάπως έτσι, αποχώρησε από την ομάδα του και αποτελεί επίσημα την πιο ακριβή μεταγραφή της Κολούμπους Κρου!
Ήταν δεδομένο πως ο Νικ Πόουπ θα παρέμενε στην Premier League μετά τον υποβιβασμό της Μπέρνλι και πλέον η επιβεβαίωση απέχει μόλις μία «ανάσα». Ο Άγγλος έχει συμφωνήσει με τη Νιούκαστλ και όπως όλα δείχνουν, η Μπέρνλι θα πει το «ναι», έναντι 10 εκατομμυρίων!
Όλο και χειρότερο γίνεται το πράγμα για την UEFA, τις γαλλικές Αρχές και τους υπεύθυνους της διοργάνωσης του τελικού του Τσάμπιονς Λιγκ στο Παρίσι μετά τη νέα παραδοχή πως τελικά... όντως τα εισιτήρια των οπαδών της Λίβερπουλ ήταν έγκυρα και το σύστημα αδυνατούσε να τ' αναγνωρίσει!
Ο Σαντιό Μανέ ετοιμάζεται πλέον για τις νέες προκλήσεις στην Μπάγερν, αλλά προτού ανοίξει το κεφάλαιο στο Μόναχο, συνείσφερε ακόμα περισσότερο για την περαιτέρω βελτίωση των συνθηκών ζωής των συγχωριανών του στο Μπαμπαλί της Σενεγάλης.
Ο Άντονι των 12 τερμάτων και των 10 ασίστ με τη φανέλα του Άγιαξ την περασμένη αγωνιστική περίοδο ετοιμάζεται για τη μεταγραφή των 40 εκατομμυρίων λιρών στην Γιουνάιτεντ, με ανθρώπους της αγγλικής ομάδας να έχουν ήδη ταξιδέψει στο Άμστερνταμ για να κλείσουν την πρώτη μεταγραφή του Τεν Χαγκ!
Η Νότιγχαμ Φόρεστ ανανεώνει τον Στιβ Κούπερ για τον πάγκο και θέλει να κάνει το «μπαμ» με τον άλλοτε επιθετικό της Λίβερπουλ και νυν της Χέρτα Βερολίνου, Ταϊγουό Αγουονίγι!
Μετά τον Αγκέρ, για τον οποίο η Γουέστ Χαμ έδωσε 30 εκατομμύρια στην Ρεν, το λονδρέζικο κλαμπ θέλει να αγοράσει τα γκολ και τις δυνατότητες του Αρμάντο Μπρόγια από την Τσέλσι! Εκπληκτική η περασμένη σεζόν για τον Αλβανό επιθετικό, που αγωνίστηκε δανεικός στην Σαουθάμπτον.