Η απουσία του Κριστιάνο συνεχίζεται επ' αόριστον...
Για 3η διαδοχική μέρα ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν εμφανίζεται στο προπονητικό κέντρο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και πραγματικά κανείς δεν γνωρίζει στην ομάδα τι συμβαίνει με την περίπτωσή του.
Για 3η διαδοχική μέρα ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν εμφανίζεται στο προπονητικό κέντρο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και πραγματικά κανείς δεν γνωρίζει στην ομάδα τι συμβαίνει με την περίπτωσή του.
Ο Στίβεν Μπέργκβαϊν κάνει το μεγάλο come-back στον Άγιαξ και θα γίνει η ακριβότερη μεταγραφή του Αίαντα με τα 30 εκατομμύρια ευρώ του deal με την Τότεναμ. Εξασφάλισε αμέσως τα μισά χρήματα από αυτά που διέθεσε για τον Ριτσάρλισον η λονδρέζικη ομάδα.
Δημοσίευμα της Manchester Evening News προσπαθεί να «χαλάσει» κάπως την εικόνα του Κριστιάνο προς τους οπαδούς της Γιουνάιτεντ και κάνει λόγο για δυσαρέσκεια του Πορτογάλου λόγω και της μείωσης του μισθού που προκάλεσε η αποτυχία της ομάδας να εξασφαλίσει μια θέση στην τετράδα της Πρέμιερ Λιγκ.
Ο Ντέγιαν Κουλουσέφσκι μιλώντας σε podcast στην πατρίδα του, αναφέρθηκε στην προσπάθειά του να ετοιμάσει γκολ για τον Σον σε κενή εστία την τελευταία αγωνιστική απέναντι στη Νόριτς, καταλήγοντας να βλέπει τους αντιπάλους να διώχνουν πάνω στη γραμμή. «Ντέγιαν, τι διάολο κάνεις; Ξαναδώστε μου τώρα τη μπάλα»!
Ο Έρικ Τεν Χαγκ ξεκινάει στη Γιουνάιτεντ με ασκήσεις που είχαν γίνει... basic στον Άγιαξ. Ο Αίαντας τις είχε τελειοποιήσει και μια σύγκριση της κατάστασης με τους «κόκκινους διαβόλους» δείχνει πόσο πίσω είναι η ομάδα την οποία μόλις ανέλαβε ο Ολλανδός κόουτς.
Η Τότεναμ ανακοίνωσε τον αριθμό του Ριτσάρλισον και αυτός δεν είναι κάποιος άλλος πέραν του «9» που έχουν φορέσει οι Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ, Λες Φέρντιναντ, Ντάρεν Άντερτον και άλλοι.
Η Τότεναμ μπήκε σε ρυθμούς προπονήσεων από την Δευτέρα (04/07) με το προπονητικό της κέντρο να… γεμίζει και από ποδοσφαιριστές που γύρισαν από τους δανεισμούς του και εκτός απρόοπτου δεν θα συνεχίσουν και την νέα σεζόν με τα «σπιρούνια». Παρόλα αυτά, ο Αντόνιο Κόντε θέλει άπαντες να είναι στην στη καλύτερη φυσική κατάστασή τους.
Η Τσέλσι έχει στη λίστα της τον Μαξουέλ Κορνέ της Μπέρνλι και θα κινηθεί για τον ποδοσφαιριστή σε περίπτωση που δεν καταφέρει να αγοράσει τους βασικούς της στόχους.
Ο Μικέλ Αρτέτα είχε θέσει από το τέλος της προηγούμενης αγωνιστικής σεζόν ότι κύριος μεταγραφικός στόχος της Άρσεναλ θα είναι ο Γκάμπριελ Ζεσούς και πλέον η αποστολή εξετελέσθη! Τι σημαίνει αυτό όμως για την επιθετική γραμμή των «κανονιέρηδων» και γιατί ο 25χρονος Βραζιλιάνος αποτελεί την «τέλεια μεταγραφή»;
Διακοπές τέλος για τους Γιούργκεν Κλοπ και Ρομπέρτο Φιρμίνο, οι οποίοι επέστρεψαν στο προπονητικό στάδιο «AXA» της Λίβερπουλ στην δεύτερη μέρα προετοιμασίας του συλλόγου.