Κέπα: «Χαρούμενος που αγωνίζομαι σε αυτόν τον ιστορικό σύλλογο»
Ο Κέπα Αριθαμπαλάγκα έγινε ο πρώτος τερματοφύλακας στην εποχή Πότερ στη Τσέλσι και τόνισε για μία ακόμα φορά ότι έκανε τη σωστή επιλογή να μείνει και φέτος στον σύλλογο.
Ο Κέπα Αριθαμπαλάγκα έγινε ο πρώτος τερματοφύλακας στην εποχή Πότερ στη Τσέλσι και τόνισε για μία ακόμα φορά ότι έκανε τη σωστή επιλογή να μείνει και φέτος στον σύλλογο.
Ο Έρλινγκ Χάαλαντ προκάλεσε τεράστιο αντίκτυπο στην παρουσία του στην Πρέμιερ Λιγκ από την πρώτη στιγμή και ο Αύγουστος ήταν... ο μήνας του, αφού αναδείχθηκε κορυφαίος όλων με 9 τέρματα σε 5 αναμετρήσεις.
Ο Ραφαέλ Βαράν είναι ένας πρωτοκλασάτος αμυντικός και κάνει την διαφορά στα μετόπισθεν της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, σε συνεργασία και με τον σκληροτράχηλο Λισάντρο Μαρτίνες.
Ιστορία έγραψε η Νόριτς ως η πρώτη ομάδα που ενώ τερματίζει στον πάτο της βαθμολογίας στο φινάλε της σεζόν στην Πρέμιερ Λιγκ, καταφέρνει να εξασφαλίσει μέσω των μπόνους της Λίγκας, κάτι περισσότερο από 100 εκατομμύρια λίρες!
Ο Τζουντ Μπέλιγχαμ είναι ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του παγκοσμίου ποδοσφαίρου και ήδη έξι μεγαθήρια κάνουν πλάνα για να τον αποκτήσουν από τον… Ιανουάριο από τη Μπορούσια Ντόρτμουντ.
Οι οπαδοί της Σερίφ και γενικότερα οι Μολδαβοί στην Τιρασπόλ προσπάθησαν να δουν από κοντά τον Κριστιάνο Ρονάλντο με την αφορμή της παρουσίας της Γιουνάιτεντ στην πόλη. Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ πήρε έναν μικρό στο πούλμαν της ομάδας για να γνωρίσει και τους υπόλοιπους παίκτες της Γιουνάιτεντ!
Ο Τζέιντον Σάντσο πέτυχε το ένα από τα δυο τέρματα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην Μολδαβία για το 2-0 επί της Σερίφ Τιρασπόλ και πανηγύρισε υψώνοντας την επικαλαμίδα του, την οποία είχε πάρει ως δώρο από έναν μικρό θαυμαστή του πριν από μερικές μέρες.
Η Γουέστ Χαμ νίκησε με 3-2 την Σίλκεμποργκ για την 2η αγωνιστική του UEFA Europa Conference League, σε ένα παιχνίδι που βρέθηκε πίσω στο σκορ από το 5ο λεπτό.
Ο Γερμανός αμυντικός της Σαουθάμπτον, Άρμερ Μπέλα-Κότσαπ κλήθηκε για πρώτη φορά στην αντρική ομάδα των «πάντσερ».
Σοβαρή και έτοιμη να πάρει το τρίποντο απέναντι στη Σέριφ Τίρασπολ ήταν η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία με μία μεστή εμφάνιση, πέρασε νικηφόρα από τη Μολδαβία με 2-0, στην 2η αγωνιστική του Europa League. Πρώτο γκολ του Κριστιάνο Ρονάλντο φέτος, πρώτο «διπλό» των Άγγλων στην Ευρώπη μετά από 10 μήνες και παρθενική νίκη για τον Έρικ Τεν Χαγκ με τη νέα του ομάδα, εκτός «Νησιού»!