Θέλει και το πρωτάθλημα
Η νίκη στο ντέρμπι επί της Ροτσντέιλ με σκορ 1-0 έφερε ακόμα πιο κοντά στην κατάκτηση της πρώτης θέσης τη Νοτς Κάουντι, λίγες ημέρες μετά και τη μαθηματική εξασφάλιση της ανόδου στη Λιγκ 1
Η νίκη στο ντέρμπι επί της Ροτσντέιλ με σκορ 1-0 έφερε ακόμα πιο κοντά στην κατάκτηση της πρώτης θέσης τη Νοτς Κάουντι, λίγες ημέρες μετά και τη μαθηματική εξασφάλιση της ανόδου στη Λιγκ 1
Η Σάντερλαντ είναι πολύ κοντά στην απόκτηση του Βέλγου διεθνή (κάτω των 21 ετών), Σίμον Μιγκνολέ. Οι συζητήσεις αναμένονται να προχωρήσουν σήμερα ανάμεσα στους εκπροσώπους των «μαύρων γάτων» και του προέδρου της Σιντ Τρουϊντέν.
Ο υποβιβασμός της Πόρτσμουθ έχει ανοίξει την όρεξη σε αρκετές ομάδες που επιθυμούν να αγοράσουν κάποιους παίκτες από τους «πόμπεϊς».Μια από αυτές είναι και η Γουέστ Μπρόμ που φέτος εξασφάλισε την απευθείας άνοδό της στην Πρέμιερσιπ.
Η αποχώρηση του Σέρ Άλεξ Φέργκιουσον από την Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ το καλοκαίρι του 2011 έχει ανάψει φωτιές στην Αγγλία καθώς όλοι ψάχνουν τον αντικαταστάτη του.
Ο τεχνικός της Άστον Βίλα, Μάρτιν Ο’ Νιλ υποστήριξε ότι θέλει να παραμείνει στον πάγκο των «χωριατών» και την νέα αγωνιστική περίοδο
Την στήριξή του στον Τζόν Τέρι εξέφρασε ο Φράνκ Λάμπαρντ με δηλώσεις του όσον αφορά την αποβολή του στο Σαββατιάτικο παιχνίδι με την Τότεναμ.Ο αμυντικός των «μπλε» έχει επικριθεί έντονα τις τελευταίες μέρες κάτι όμως που το έχει συνηθίσει φέτος καθώς αρκετές φορές βρέθηκε στο στόχαστρο.
Η Φούλαμ αντιμετωπίζει αύριο εκτός έδρας το Αμβούργο για τον πρώτο γύρω της ημιτελικής φάσης του Γιουρόπα Λίγκ.Έκει οι άνθρωποι της Φούλαμ θα βρουν έναν παλιό τους γνώριμο από τα γήπεδα της Πρέμιερ Λίγκ και αυτός δεν είναι άλλος από τον Ρούντ Φαν Νίστερλοϊ.
O Χοσέ Μανουέλ Χουράδο θεωρεί ότι το μεγάλο ταξίδι που πραγματοποίησε η Λίβερπουλ στην Ισπανία, δεν θα φανεί στην αυριανή αναμέτρησή της με την Ατλέτικο Μαδρίτης στον πρώτο ημιτελικό του Γιουρόπα Λιγκ.
O τερματοφύλακας της Έβερτον, Τιμ Χάουαρντ, θεωρεί ότι η ομάδα του αξίζει μία θέση στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και ελπίζει ότι θα καταφέρει να την κερδίσει στην "τελική ευθεία" της Πρέμιερσιπ.
Την πεποίθησή του ότι η Αγγλία μπορεί να πρωταγωνιστήσει στο Παγκόσμιο Κύπελλο εξέφρασε ο Φερνάντο Τόρες.Ο επιθετικός της Λίβερπουλ έχει ζήσει από κοντά αρκετούς παίκτες που αποτελούν τον βασικό κορμό της εθνικής Αγγλίας και προβλέπει ότι μπορούν να φτάσουν αρκετά μακριά στην διοργάνωση.