Μπέιλ: «Φέρτε τον Κόουλ»!
Να εξαντλήσει κάθε πιθανότητα προκειμένου να κάνει «σπιρούνι» τον Τζο Κόουλ και να αποτελέσει ακόμη ένα «όπλο» στη φαρέτρα, κάλεσε τη διοίκηση της Τότεναμ, ο Γκάρεθ Μπέιλ.
Να εξαντλήσει κάθε πιθανότητα προκειμένου να κάνει «σπιρούνι» τον Τζο Κόουλ και να αποτελέσει ακόμη ένα «όπλο» στη φαρέτρα, κάλεσε τη διοίκηση της Τότεναμ, ο Γκάρεθ Μπέιλ.
Στη Μάντσεστερ Σίτι θα αγωνίζεται για τα επόμενα πέντε χρόνια, ο Γιάγια Τουρέ, καθώς ολοκληρώθηκε η μεταγραφή του στους «πολίτες», με τον Ιβοριανό άσο να βάζει την υπογραφή του στο νέο του συμβόλαιο. Στην ομάδα του Ρομπέρτο Μαντσίνι, ο πρώην μέσος της Μπαρτσελόνα θα συναντήσει τον αδερφό του, Κόλο.
Ο προπονητής της Άστον Βίλα, Μάρτιν Ο’ Νιλ συμφώνησε με τον εκλέκτορα της εθνικής Αγγλίας, Φάμπιο Καπέλο πως η χειμερινή διακοπή στην Πρέμιερ Λιγκ θα ήταν «κάτι φανταστικό».
Διαπραγματεύσεις που αντιστοιχούν σε ομάδα που σκοπεύει μόνο στον πρωταθλητισμό κάνει τη θερινή μεταγραφική περίοδο η Μάντσεστερ Σίτι, με τον τερματοφύλακα των «πολιτών», Σέι Γκίβεν να έχει υψηλές βλέψεις για τη νέα χρονιά, βάσει του ποσού που έχει δαπανηθεί μέχρι στιγμής για την ενίσχυση του δυναμικού.
Ανυπόμονος για να προπονηθεί υπό τις οδηγίες του Ρόι Χότζον δηλώνει ο Τζέιμι Κάραγκερ, ο οποίος υποστήριξε πως η πρόσληψη νέου προπονητή δίνει ακόμη ένα κίνητρο στους παίκτες της ομάδας να δώσουν το 100% για να κερδίσουν την εμπιστοσύνη του.
Οι σκέψεις του Φάμπιο Καπέλο μετά την αποτυχημένη πορεία της εθνικής Αγγλίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Νοτίου Αφρικής δεν περιορίζονται στη μιζέρια της παραμονής ή όχι στον πάγκο των «λιονταριών». Σχεδιάζει την επόμενη μέρα της ομάδας και θέλει να κάνει τον Μπόμπι Ζαμόρα το μελλοντικό αστέρι της Αγγλίας.
Σύμφωνα με την αγγλική εφημερίδα "Sun" ο Γιόσι Μπεναγιούν αναμένεται σήμερα να αλλάξει...πόλη και να μεταγραφεί στην Τσέλσι από την Λίβερπουλ. Η μεταγραφή του Ισραηλινού μεσοεπιθετικού θα κοστίσει στην ομάδα του Λονδίνου 5.5 εκατομμύρια λίρες.
Ο ιδανικός ποδοσφαιρικός σταθμός για αυτόν, ήταν η Μπέρνλι. Η παρουσία του Όουεν Κόιλ στην τεχνική ηγεσία της Μπόλτον, τον ανάγκασε να μετακομίσει και να συναντηθεί εκ νέου με το νέο του προπονητή. Ο Ρόμπι Μπλέικ έφυγε με «βαριά» καρδιά από το «Turf Moor», αλλά θα δώσει τον καλύτερό του εαυτό στο νέο του ξεκίνημα.
Η Τότεναμ έχει βάλει στο στόχαστρο τον Τούρκο διεθνή, Αρντά Τουράν που είναι στα υπόψη και της Λίβερπουλ εδώ και αρκετό καιρό.
Τις πρώτες του δηλώσεις με τη νέα του ιδιότητα έκανε κατά την παρουσίασή του από τη διοίκηση της Λίβερπουλ, ο Ρόι Χότζον. Ο νέος τεχνικός των «κόκκινων» εμφανίστηκε πανέτοιμος να αναλάβει τα ηνία στο «Άνφιλντ», ενώ υποστήριξε πως τα λάθη του παρελθόντος, τον έχουν κάνει σοφότερο ώστε να αποφύγει τα… σκοτεινά μονοπάτια.