Μορένο: «Μεγάλη ομάδα η Μπόλτον»
Ευτυχισμένος στην Premier League δηλώνει ο Ροντρίγκο Μορένο που αγωνίζεται δανεικός στη Μπόλτον από την Μπενφίκα.
Ευτυχισμένος στην Premier League δηλώνει ο Ροντρίγκο Μορένο που αγωνίζεται δανεικός στη Μπόλτον από την Μπενφίκα.
Τον τίτλο «ταπεινός» επέλεξε ο δημοσιογράφος της Daily Telegraph για να χαρακτηρίσει τον Κάρλο Αντσελότι ο οποίος παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα, τονίζοντας παράλληλα πως ο Ιταλός τεχνικός έχει αποστολή να βοηθά τους άλλους και να διασκεδάζει.
Μέχρι το τέλος της νέας σεζόν θα έχει τον Ρας Τέιλορ στη διάθεσή της, η Κρου, αφού ήρθε σε συμφωνία με την Τσέλσι για την ανανέωση του δανεισμού του νεαρού τερματοφύλακα.
Η θέληση του Μπράιαν Μακ Ντέρμοντ να προσθέσει ποιότητα στο ρόστερ Ρέντινγκ δεν έχει εκλείψει. Στο πλαίσιο της μεταγραφικής ενίσχυσης της ομάδας παρακολουθεί από κοντά τις εξελίξεις στην αγορά των δανεικών ποδοσφαιριστών και περιμένει την κατάλληλη ευκαιρία προκειμένου να «χτυπήσει» τον στόχο.
Απώτερος σκοπός του Ρόι Χότζον στη Λίβερπουλ είναι να διατηρήσει το δυναμικό της ομάδας στην καλύτερη δυνατή κατάσταση και να πορευτεί ως έχει στις επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις, έως ότου βρεθούν τα νέα αφεντικά του συλλόγου του Μέρσεϊσαϊντ. «Κανείς δεν ξέρει τίποτα» τόνισε για τη διοικητική κατάσταση.
Ο πρώην προπονητής της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, Κέβιν Μπλάκγουελ αποκάλυψε πως το περασμένο καλοκαίρι απέρριψε πρόταση της Κουίνς Παρκ Ρέιντζερς αφού δική του επιθυμία ήταν να παραμείνει στις «λεπίδες» και να οδηγήσει την ομάδα στην Premier League.
Ο νεαρός επιθετικός Τζος Κινγκ που ανήκει στην Μάντσετσερ Γιουνάιτεντ αγωνίζεται αυτή την στιγμή δανεικός στην Πρέστον αλλά σε τρεις μήνες λήγει ο δανεισμός του και όπως δηλώνει δεν γνωρίζει τι του επιφυλάσσει το μέλλον.
Καμία έκπληξη δεν προκαλεί στον αρχηγό της Μπόρνμουθ, Τζέισον Πιρς, η φημολογία που θέλει τον Έντι Χάουι να βρίσκεται στα υπόψη της Σαουθάμπτον για να αναλάβει την τεχνική της ηγεσία, λόγω της ποιότητάς του στην προπονητική.
Ανατροπή σε σχέση με τα δεδομένα που προέκυψαν την Κυριακή, πραγματοποιήθηκε στη λίστα που δήλωσε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην UEFA, αναφορικά με τους ποδοσφαιριστές που θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής στο Τσάμπιονς Λιγκ. Στην 25άδα του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, τελικά συμπεριλήφθηκε και ο Μπεμπέ.
Η Έβερτον δεν ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο την φετινή της πορεία και αυτό το παραδέχεται ο Σιλβέν Ντιστέν αλλά ο Γάλλος αμυντικός πιστεύει πως η ομάδα του θα βρει γρήγορα τα πατήματα της στον αγωνιστικό χώρο και θα αποδώσει τα αναμενόμενα.