Ειδήσεις »

07.04.2024 | 16:47

«Παράνοια» έξω από το «Ολντ Τράφορντ»: Φίλοι της Σίτι και της Γιουνάιτεντ ενωμένοι! (pic)

Πανζουρλισμός έξω από το «Ολντ Τράφορντ», 45 λεπτά πριν την έναρξη της αναμέτρησης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τη Λίβερπουλ. Τεράστιο ματς, φοβερή ανυπομονησία, με τον κόσμο των γηπεδούχων να έχει συγκεντρωθεί στο γήπεδο από νωρίς. Συνθήματα μονοπωλούν το ενδιαφέρον, αποδοκιμάστηκε έντονα η αποστολή των φιλοξενούμενων, κόσμος της Σίτι στο πλευρό των γηπεδούχων και υπέρ της Γάζας. 

07.04.2024 | 16:02

Θεέ μου, τι ντέρμπι: Τρία γκολ από το 86' και μετά, ισόπαλο 3-3 το μαγικό Old firm! (vid)

Φοβερό παιχνίδι, φοβερή ατμόσφαιρα, απίστευτη εξέλιξη στα τελευταία λεπτά, αφήνοντας τους οπαδούς δίχως ανάσα να μην γνωρίζουν τι άλλο να περιμένουν να συμβεί μπροστά στα μάτια τους! Ρέιντζερς και Σέλτικ με ένα ασύλληπτο φινάλε στο τρίτο φετινό old firm, ολοκλήρωσαν τη μονομαχία τους στο ισόπαλο 3-3, με τους «διαμαρτυρόμενους» να ισοφαρίζουν στο 90' + 3'.

07.04.2024 | 11:46

«Προσπάθεια για συμφωνία με Αμορίμ τη νέα εβδομάδα»!

Πορτογάλος ρεπόρτερ μεταφέρει τα νεότερα αναφορικά με την προσπάθεια της Λίβερπουλ να προσλάβει τον Ρούμπεν Αμορίμ και τονίζει ότι η νίκη (2-1) της Σπόρτινγκ Λισαβόνας επί της Μπενφίκα στο ντέρμπι του Σαββάτου, επισπεύδει τις διαδικασίες.  

07.04.2024 | 11:11

Δεν ξανάγινε: Ο Αγκίρε έκανε την πιο πρωτότυπη ανακοίνωση για τα πέναλτι του ισπανικού τελικού! (vid)

Η Αθλέτικ θριάβευσε, ο Βαλβέρδε βγήκε νικητής, αλλά ο Χαβιέρ Αγκίρε έκανε κάτι που δεν είχαμε ξαναδεί ποτέ πριν από τη διαδικασία των πέναλτι στον τελικό του Copa del Rey! Και μπορεί να μην έχει σχέση με το αγγλικό ποδόσφαιρο, αλλά δεν παύει να συμβαίνουν πράγματα που αξίζουν αναφοράς και που δυναμώνουν την αγάπη μας για το άθλημα!