Μπέντλεϊ: «Να αναγεννηθώ στην Μπέρμιγχαμ»
Να βρει θέση βασικού ώστε να αναγεννηθεί ως ποδοσφαιριστής είναι ο στόχος του Ντέιβιντ Μπέντλεϊ, μετά το δανεισμό του από την Τότεναμ στην Μπέρμιγχαμ μέχρι το τέλος της σεζόν.
Να βρει θέση βασικού ώστε να αναγεννηθεί ως ποδοσφαιριστής είναι ο στόχος του Ντέιβιντ Μπέντλεϊ, μετά το δανεισμό του από την Τότεναμ στην Μπέρμιγχαμ μέχρι το τέλος της σεζόν.
Υπομονή ζήτησε από τους συλλόγους που επιθυμούν την απόκτηση του Εμάνουελ Αντεμπαγιόρ, ο Ρομπέρτο Μαντσίνι. Ο προπονητής των «πολιτών»θα συναινέσει στη μεταγραφή του Τογκολέζου φορ μόνο εφόσον βεβαιωθεί ότι ο Μάριο Μπαλοτέλι δεν θα χρειαστεί πράγματι εγχείρηση και θα είναι έτοιμος σε έναν μήνα.
Οι συζητήσεις ανάμεσα σε Λιόν και Άστον Βίλα για τον Ζαν Μακούν, επιβεβαιώθηκαν και από τον πρόεδρο του γαλλικού συλλόγου. Ο Ζεράρ Ουγιέ επιθυμεί την απόκτηση του ποδοσφαιριστή, με το θέμα όμως να κολλάει προς στιγμή στις μεγάλες οικονομικές απαιτήσεις της Λιόν.
Τον Αγεκμπένι Γιακούμπου δανεικό από την Έβερτον ως το τέλος της σεζόν απέκτησε η Λέστερ! Ο σύλλογος της Τσάμπιονσιπ θέλησε με τον τρόπο αυτό να δυναμώσει την επιθετική γραμμή για να πετύχει το στόχο της ανόδου στην Πρέμιερ Λιγκ.
Την απαραίτητη ώθηση που ήθελε ο Άλαν Πάρντιου ενόψει του αγώνα με την Σάντερλαντ, τη βρήκε στην επιστροφή του Σόλα Αμεόμπι. Ο Νιγηριανός επιθετικός ξεπέρασε τον τραυματισμό του και υπολογίζεται κανονικά για τον κυριακάτικο αγώνα στο «Στάδιο του Φωτός».
Τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Άγιαξ θα ρίξουν κατά πολύ την τιμή του Λουίς Σουάρεζ, σύμφωνα με τη «Daily Mail» και έτσι ίσως βρει ευκαιρία να μπει στο παιχνίδι και η Λίβερπουλ.
Ο Τζον Χένρι θα βρεθεί την Κυριακή στις εξέδρες του "Ανφιλντ" προκειμένου να παρακολουθήσει την Λίβερπουλ από κοντά στην προσπάθεια της απέναντι στην Έβερτον. Ο ιδιοκτήτης των "κόκκινων" θα μείνει στην αγγλική πόλη προκειμένου να συζητήσει με τους Κένι Νταλγκλίς και Ντάμιεν Κόμολι, το μέλλον του συλλόγου.
Καμία πρόταση δεν έχει καταθέσει η Στόουκ στον Μαρκ Νομπλ και στον Κέρτις Ντέιβις σύμφωνα με τον πρόεδρο του συλλόγου, Πίτερ Κόουτς.
Τον προπονητή της Μπόρνμουθ έχει βάλει στο στόχαστρο η Μπέρνλι που έχει μείνει χωρίς καπετάνιο από τον Δεκέμβριο όταν απέλυσε τον Μπράιαν Λόους.
Ξεχωρίζει και δεν ντρέπεται να το περηφανεύεται ο Ρομπέρ Πιρές στην Άστον Βίλα. Η καθημερινή προπόνηση έχει μία διαφορά για τον Γάλλο μέσο των «χωριατών», αφού μένει στο Λονδίνο και όχι στο Μπέρμιγχαμ που βρίσκεται η ομάδα. Η λύση; Μία πολυτελής λιμουζίνα που τον μεταφέρει καθημερινά με… όλες τις ανέσεις.