Περιμένει την UEFA η Ρέιντζερς
Μέχρι το βράδυ της Πέμπτης θα μάθει η Ρέιντζερς αν θα της επιβληθεί τελικά νέα ποινή από την UEFA για τις κατηγορίες της ρατσιστικής συμπεριφοράς για τις οποίες βρίσκεται στο εδώλιο.
Μέχρι το βράδυ της Πέμπτης θα μάθει η Ρέιντζερς αν θα της επιβληθεί τελικά νέα ποινή από την UEFA για τις κατηγορίες της ρατσιστικής συμπεριφοράς για τις οποίες βρίσκεται στο εδώλιο.
Το «κύμα» εκκαθαρίσεων συνεχίζεται στην Τσέλσι, καθώς, όπως αναφέρουν τα αγγλικά Μέσα, άλλα δύο πρωτοκλασάτα ονόματα προστέθηκαν στη λίστα των υπό παραχώρηση παικτών. Ο λόγος για τους Νικολά Ανελκά και Φλοράν Μαλουντά.
Πολύ χαρούμενος για το γκολ που πέτυχε ο Τζο Κόουλ στη νίκη με 5-0 επί της Μπέρμιγχαμ εμφανίστηκε σε δηλώσεις του ο Κένι Νταλγκλίς. Ο τεχνικός της Λίβερπουλ θεωρεί ότι αυτό το γκολ μπορεί να βοηθήσει τον Κόουλ να ξαναβρεί τον καλό του εαυτό.
Το ότι μία αγάπη με το twitter την έχει ο Ρίο Φέρντιναντ το ξέραμε και από προηγούμενα περιστατικά, αλλά στον ημιτελικό του Τσάμπιονς Λιγκ το βράδυ της Τετάρτης ο αμυντικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πραγματικά έδωσε ρέστα! Πριν, κατά τη διάρκεια και μετά το τέλος του αγώνα, σχολίασε το παιχνίδι, τους θεατρινισμούς, το Μουρίνιο, ακόμη και την Εθνική Ελλάδας!
Οι καταπληκτικές εμφανίσεις του Ράιαν Γκιγκς με τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχουν προκαλέσει τον θαυμασμό του Πατρίς Εβρά. Ο αμυντικός των «κόκκινων διάβολων» σχολίασε με διθυραμβικά σχόλια της εμφανίσεις του Ουαλού άσου αποκαλύπτοντας μάλιστα ένα μυστικό όπλο του Γκιγκς.
Οι ώρες για το «γάμο του αιώνα» πλησιάζουν και οι καλεσμένοι του Πρίγκιπα Ουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον αρχίζουν να καταφθάνουν. Πρώτος και καλύτερος, ο Ντέιβιντ Μπέκαμ, ο οποίος ανυπομονεί για το χαρμόσυνο γεγονός.
Η Φούλαμ έχει την ικανότητα να τερματίσει στην πρώτη δεκάδα της Πρέμιερ Λιγκ σύμφωνα με τον προπονητή των Λονδρέζων Μαρκ Χιούζ. Μετά τη νίκη της ομάδας του με 3-0 επί της Μπόλτον ο Χιούζ εμφανίζεται αισιόδοξος ότι θα βρεθεί αρκετά ψηλά στο τέλος της σεζόν.
Η εκπληκτική απόδοση του Μάνουελ Νόιερ στον αγώνα της Σάλκε κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν στάθηκε ικανή να τον τοποθετήσει στο Νο1 της μεταγραφικής λίστας του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον. Σύμφωνα με τη «Daily Mail» στην κορυφή συνεχίζει να φιγουράρει ο Νταβίντ Ντε Χέα της Ατλέτικο Μαδρίτης.
Την παράδοση να «κλέβει» ταλαντούχους παίκτες από άλλες μεγάλες ομάδες θέλει να συνεχίσει η Άρσεναλ. Οι Λονδρέζοι είναι έτοιμοι να συμφωνήσουν με τον Κέβιν Μπάμπου, κάτω από τη …μύτη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.
Μπορεί η Μπλάκμπερν να βρίσκεται σε κίνδυνο και να μην έχει εξασφαλίσει την παραμονή της στην Πρέμιερ και την επόμενη σεζόν, όμως οι μεταγραφικοί της σχεδιασμοί έχουν ξεκινήσει. Ο Χοσέ Ρέθιο της Μάλαγα βρίσκεται στο προσκήνιο, με τους Ισπανούς, όμως, να τον κοστολογούν με 7εκ. λίρες.