Ενδιαφέρον Ντόρτμουντ για Μπέντνερ
Αποφασισμένη να κινηθεί για την απόκτηση του Νίκλας Μπέντνερ από την Άρσεναλ είναι η Ντόρτμουντ σύμφωνα με τα αγγλικά αλλά και τα γερμανικά ΜΜΕ.
Αποφασισμένη να κινηθεί για την απόκτηση του Νίκλας Μπέντνερ από την Άρσεναλ είναι η Ντόρτμουντ σύμφωνα με τα αγγλικά αλλά και τα γερμανικά ΜΜΕ.
Στο προπονητήριο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βρίσκεται ο Άσλεϊ Γιανγκ, όπου και θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις πριν υπογράψει στους «κόκκινους διαβόλους».
Σε συμφωνία με τους Σεμπάστιαν Λάρσον και Κέιρεν Γουέστγουντ ήρθε η διοίκηση της Σάντερλαντ με τους δύο παίκτες να ανήκουν και τυπικά στο ρόστερ των «μαυρόγατων» από τη 1 Ιουλίου, ως ελεύθεροι.
Την έξοδο κάποιων εκ των αστέρων της Γουέστ Χαμ προέβλεψε ο Σαμ Άλαρνταϊς, αφού αυτό είναι κοινή επιθυμία τόσο των παικτών όσο και της διοίκησης του συλλόγου για την οικονομική ευημερία του συλλόγου μετά τον υποβιβασμό. Ρομπ Γκριν, Κάρλτον Κόουλ και Σκοτ Πάρκερ οι πρώτοι υποψήφιοι προς αποχώρηση.
Το χέρι βαθιά στην τσέπη θα πρέπει να βάλει η Λίβερπουλ αν θέλει να αποκτήσει τον Ντιμίτρι Παγιέ. Ο Γάλλος χαφ της Σεντ Ετιέν κοστολογείται στα 13,5 εκατ. λίρες και έχει προστεθεί στο μεταγραφικό στόχαστρο των «κόκκινων» από τη στιγμή που ο Νταμιέν Κομολί αποχώρησε από τον γαλλικό σύλλογο και ανέλαβε χρέη γενικού διευθυντή στην ομάδα του Μέρσεϊσαϊντ.
Ανυπόμονος να οδηγήσει την Τσέλσι στον δρόμο της δόξας, αλλά μετρημένος στις πρώτες του δηλώσεις εμφανίστηκε ο νέος προπονητής των «μπλε» Αντρέ Βίλας-Μπόας.
Η Γουέστ Χαμ είναι ο τελευταίος από τους συλλόγους που έχουν δείξει ενδιαφέρον για την απόκτηση του επιθετικού της Πίτερμπρο Κρεγκ Μακέιλ-Σμιθ, καταθέτοντας επίσημη πρόταση.
Αν και στις πρώτες του ώρες με την ιδιότητα του προπονητή της Τσέλσι, ο Βίλας – Μπόας έθεσε σε προτεραιότητα την απόκτηση του Νεϊμάρ από την Σάντος, τα δημοσιεύματα από την Ισπανία θέλουν τον παίκτη να μετακομίζει άμεσα στην ιβηρική χώρα, αφού η Ρεάλ Μαδρίτης σύντομα θα έχει πάρει τη συγκατάθεση της βραζιλιάνικης ομάδας.
Πεπεισμένος ότι μπορεί να οδηγήσει τη Γουέστ Χαμ στην άνοδο στην Πρέμιερ Λιγκ από την πρώτη του χρονιά στο πάγκο της ομάδας είναι ο Σαμ Άλαρνταϊς.
Δύο από τα πολυτιμότερα «εργαλεία» της Πόρτο στη φετινή της πορεία προς το τρεμπλ θέλει η Τσέλσι, σύμφωνα με αγγλικά δημοσιεύματα. Όπως αναφέρει η “Daily Mail”, ο Αντρέ Βίλας-Μπόας θέλει να πάρει μαζί του στο Λονδίνο τους Ρανταμέλ Φαλκάο και Ζοάο Μουτίνιο, για τους οποίους όμως ο Ζόρζε Νούνο Πίντο ντα Κόστα ζήτησε 70 εκατ. ευρώ.