Στο «σκοτάδι» ο Παβλιουτσένκο!
Ούτε ο ίδιος γνωρίζει τι μέλλει γενέσθαι στη συνεργασία του με την Τότεναμ. Ο Ρομάν Παβλιουτσένκο υποστήριξε το μέλλον του είναι αβέβαιο, όπως και των υπόλοιπων τεσσάρων επιθετικών της ομάδας!
Ούτε ο ίδιος γνωρίζει τι μέλλει γενέσθαι στη συνεργασία του με την Τότεναμ. Ο Ρομάν Παβλιουτσένκο υποστήριξε το μέλλον του είναι αβέβαιο, όπως και των υπόλοιπων τεσσάρων επιθετικών της ομάδας!
Ακόμα δεν ανέλαβε τη Γουέστ Χαμ και σκέφτεται τη μέρα που… θα απολυθεί! Ο Σαμ Αλαρντάις αναφέρθηκε στους φόβους του, αλλά και στον στόχο των «σφυριών» για τη νέα αγωνιστική περίοδο!
Η Τσέλσι έχει βάλει στο μεταγραφικό της στόχαστρο τον Λούκα Μόντριτς εδώ και καιρό και δύσκολα θα καταθέσει τα όπλα. Τα εκατομμύρια του Ρομάν Αμπράμοβιτς βοηθούν σ’ αυτό και οι Λονδρέζοι ετοιμάζουν νέα πρόταση για τον Κροάτη μέσο.
Μόνο φιλολογικό δεν ήταν το ενδιαφέρον της Μίλαν για τον Σεσκ Φάμπρεγκας, καθώς ο Αντριάνο Γκαλιάνι, αντιπρόεδρος της ιταλικής ομάδας, αποκάλυψε ότι η ομάδα του Μιλάνου κινήθηκε για την απόκτησή του. Προβληματισμός και δυσφορία στην Άρσεναλ για τη συμπεριφορά του Ισπανού άσου.
Καθημερινές είναι, πλέον, οι αναφορές του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον στο θέμα του Γουέσλεϊ Σνάιντερ. Ο Σκωτσέζος τεχνικός αρνείται με κατηγορηματικό τρόπο το ότι μίλησε με τον Ολλανδό μέσο, ο οποίος από ότι φαίνεται θα παραμείνει στην Ίντερ.
Τις υπηρεσίες του Λι Τσουνγκ-Γιονγκ θα στερηθεί για τουλάχιστον εννέα μήνες ο Όουεν Κόιλ, όπως ανακοίνωσε επίσημα η Μπόλτον. Ο Νοτιοκορεάτης μέσος υπέστη διπλό κάταγμα στο πόδι, κατά τη διάρκεια φιλικής αναμέτρησης το Σάββατο στην Ουαλία.
Το εγκώμιο του Αντρέ Βίλας-Μπόας «έπλεξε» ο Τζον Τέρι με συνέντευξη που παραχώρησε στο επίσημο περιοδικό της Τσέλσι. Ο Άγγλος αμυντικός μιλά με τα καλύτερα λόγια για τον προπονητή του και ζητά ηρεμία και εμπιστοσύνη στο πρόσωπο του Πορτογάλου.
Απόλυτα σίγουρος ότι η Μάντσεστερ Σίτι δικαιούται να βρίσκεται ανάμεσα στην ελίτ της Ευρώπης είναι ο Γιάγια Τουρέ. Ο μέσος των «πολιτών» μιλά για τους στόχους της νέας σεζόν αλλά και για την Μπαρτσελόνα και το αν η ομάδα του μπορεί να φτάσει στο επίπεδό των πρωταθλητών Ευρώπης.
Την περίπτωση του Μίραλεμ Πιάνιτς εξετάζει η Τότεναμ, η οποία θέλει να ενισχύσει τη μεσαία της γραμμή. Ο 21χρονος Βόσνιος έχει «κλέψει» την καρδιά του Χάρι Ρέντναπ, ο οποίος θέλει να έχει στο ρόστερ του έναν παίκτη που να μπορεί να αντικαταστήσει τον Λούκα Μόντριτς.
Τον Μίκελ Αρτέτα θέλει να αποκτήσει η Βιγιαρεάλ, η οποία θα καταθέσει πρόταση στην Έβερτον, όπως αναφέρει ο ισπανικός Τύπος. Ο Ισπανός μέσος δεν είναι αρνητικός στο να επιστρέψει στην πατρίδα του και εξελίξεις αναμένονται μέσα στον Αύγουστο.