Κρούση σε Ραούλ!
Επίσημη κίνηση για τον Ραούλ έκανε η Μπλάκμπερν με τη Σάλκε να καλεί τον επιθετικό στα γραφεία της ομάδας για να συζητήσουν το ενδεχόμενο της μεταγραφής.
Επίσημη κίνηση για τον Ραούλ έκανε η Μπλάκμπερν με τη Σάλκε να καλεί τον επιθετικό στα γραφεία της ομάδας για να συζητήσουν το ενδεχόμενο της μεταγραφής.
Η περίπτωση του Εντέν Αζάρ ήρθε και πάλι στο προσκήνιο της Άρσεναλ. Παρά την απροθυμία της Λιλ να παραχωρήσει τον αστέρα της, ο Αρσέν Βενγκέρ φέρεται έτοιμος να κινηθεί επίσημα με τους πρωταθλητές Γαλλίας όμως να απαιτούν ένα ποσό κοντά στα 30 εκ ευρώ.
Δυνατά ήχησε η «καμπάνα» του Ζερβίνιο στην Άρσεναλ, αφού ο επιθετικός των «κανονιέρηδων» τιμωρήθηκε με ποινή τριών αγωνιστικών για την αποβολή του στην πρεμιέρα της Πρέμιερ Λιγκ κόντρα στη Νιούκαστλ.
Παίκτης της Γαλατασαράι για τα επόμενα τέσσερα χρόνια θα είναι ο Εμάνουελ Έμπουε. Ο έμπειρος αμυντικός αποχώρησε από την Άρσεναλ έναντι 3,5 εκ ευρώ έπειτα από πέντε χρόνια συνεχούς παρουσίας!
Οι σκεπτικοί Ντιντιέ Ντρογκμπά με τον Νικολά Ανελκά δεν ήταν τα μόνα... αξιοθέατα στον πάγκο της Τσέλσι στην πρώτη αναμέτρηση πρωταθλήματος της ομάδας για τη νέα σεζόν. Τα βλέμματα τράβηξε μία δεσποινίς που ντυμένη και αυτή στα «μπλε» θα απασχολήσει και στα υπόλοιπα ματς τους φωτογράφους.
Τι κι αν ολόκληρη η περσινή τετράδα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βρίσκεται νοκ-άουτ λόγω τραυματισμών και έρχονται σύντομα τα ντέρμπι με Άρσεναλ και Τότεναμ; Ο Κρις Σμόλινγκ δεν βλέπει κανέναν απολύτως λόγο ανησυχίας αφού η νέα γενιά αμυντικών έδειξε στην προετοιμασία ότι είναι πανέτοιμη να προσφέρει.
Καθαρές ήταν οι ακτινογραφίες στο τραυματισμένο πόδι του Κίερον Ντάιερ, όπως επίσης και τα αποτελέσματα των εξετάσεων στις οποίες υποβλήθηκε ο έμπειρος μέσος, πράγμα που σημαίνει ότι θα επιστρέψει σύντομα στις προπονήσεις της ΚΠΡ.
Πρόταση στην Έβερτον για την απόκτηση του Ζερμέιν Μπέκφορντ κατέθεσε η Λέστερ! Οι «αλεπούδες» προσπαθούν να κάνουν το δικό τους... μεταγραφικό «μπαμ» για το φετινό καλοκαίρι, με τον Σβεν Γκόραν Έρικσον να βάζει σε εφαρμογή το πλάνο… Πρέμιερ Λιγκ!
Το περιβραχιόνιο του αρχηγού της Άρσεναλ θα φοράει στο μπράτσο του από σήμερα ο Ρόμπιν Φαν Πέρσι, έπειτα από την αποχώρηση του Σεσκ Φάμπρεγας!
Χωρίς ομάδα έμεινε ο 17χρονος εγγονός του θρυλικού Γιόχαν Κρόιφ καθώς αποχώρησε από την περίφημη ακαδημία της Μπαρτσελόνα «Μασία» και πλέον αναζητεί νέο σύλλογο, με την Γουϊγκαν να φέρεται ως ο επικρατέστερος προορισμός.