«Κόλλησε» η Τσάρλτον
Ισόπαλη με σκορ 1-1 έμεινε στο γήπεδό της η Τσάρλτον κόντρα στη Σέφιλντ Γουένσντεϊ στη League One.
Ισόπαλη με σκορ 1-1 έμεινε στο γήπεδό της η Τσάρλτον κόντρα στη Σέφιλντ Γουένσντεϊ στη League One.
Στις πλάτες του έχει πάρει την εθνική Αγγλίας U-21 ο Χένρι Λάνσμπερι. Ο μέσος της Άρσεναλ που αγωνίζεται δανεικός στη Γουέστ Χαμ, πέρασε στο ημίχρονο του φιλικού αγώνα κόντρα στο Ισραήλ, φόρεσε στο μπράτσο του το περιβραχιόνιο και οδήγησε τους συμπαίκτες του στην ανατροπή του 1-0 σε 4-1!
Την κατάλληλη ευφυΐα και εμπειρία για να αγωνιστεί με επιτυχία στα γήπεδα της Πρέμιερ Λιγκ έχει ο Περ Μερτεζάκερ σύμφωνα με τον γενικό διευθυντή της Βέρντερ Βρέμης, Κλάους Άλοφς.
Σε περίοδο ωρίμανσης και βελτίωσης συνεχίζει να νιώθει ότι βρίσκεται ο Τίο Γουόλκοτ και αυτό είναι που τον κάνει αισιόδοξο για το μέλλον.
Μόνο στα «ψιλά» δεν δείχνει να περνάει το θέμα που προέκυψε με τον εκτελεστικό διευθυντή της Μάντσεστερ Σίτι, Ντάνιελ Κουκ και τις κατηγορίες προς το πρόσωπό του από τη μητέρα και μάνατζερ του Νεντούμ Ονουόχα. Οι «πολίτες» με επίσημη ανακοίνωσή τους τόνισαν ότι θα εξετάσουν το θέμα ενδελεχώς!
Σταματήστε πια! Δεν έχει χώρο! Ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον όποτε δεν έχει αγωνιστικές υποχρεώσεις με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ συνεχίζει να μαζεύει διακρίσεις. Έτσι εκμεταλλευόμενος τη διακοπή της Πρέμιερ Λιγκ λόγω εθνικών αναμετρήσεων, πετάχτηκε μέχρι τη Ρώμη για να βραβευτεί από ένα Πανεπιστήμιο ως αθλητική προσωπικότητα.
Να καθιερωθεί στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, να κάνει τους φιλάθλους να ξεχάσουν τη μεταγραφή του Γουέσλεϊ Σνάιντερ και να αφήσει στην ομάδα ένα όνομα όμοιο με εκείνο του Πολ Σκόουλς ονειρεύεται ο νέος αστέρας των «κόκκινω διαβόλων», Τομ Κλέβερλεϊ.
Τρία ενενηντάλεπτα σε ισάριθμες αγωνιστικές συμπλήρωσε στην Πρέμιερ Λιγκ με την Στόουκ ο Τζόναθαν Γούντγκεϊτ, που νιώθει σε πολύ καλή φυσική κατάσταση και αρχίζει να θυμίζει τον παλιό καλό του εαυτό.
Απόλυτα έτοιμος να κάνει μία φανταστική σεζόν, ακόμη καλύτερη από την περσινή του είναι ο Νάνι. Ο άσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει ξεκινήσει εντυπωσιακά με τον Άσλεϊ Γιανγκ στα δύο άκρα και θέλει να συνεχίσει στους ίδιους ρυθμούς.
Αναντικατάστατο χαρακτηρίζει τον Σεσκ Φάμπρεγας ο Αντρέι Αρσάβιν και τονίζει ότι το κενό του στην Άρσεναλ μόνο από τον Τσάβι θα μπορούσε να καλυφτεί. Ο Ρώσος μεσοεπιθετικός δείχνει προβληματισμένος από τις απώλειες και προβλέπει διαφορετικό παιχνίδι φέτος από τους «κανονιέρηδες».