Δεν το κουνάει ο Αλμούνια
Μπορεί η Γουέστ Χαμ να είναι στην Tσάμπιονσιπ αλλά το γεγονός αυτό δεν πτοεί τον Μανουέλ Αλμούνια, ο οποίος επιθυμεί να συνεχίσει στην ομάδα, ανανεώνοντας το δανεισμό του από την Αρσεναλ.
Μπορεί η Γουέστ Χαμ να είναι στην Tσάμπιονσιπ αλλά το γεγονός αυτό δεν πτοεί τον Μανουέλ Αλμούνια, ο οποίος επιθυμεί να συνεχίσει στην ομάδα, ανανεώνοντας το δανεισμό του από την Αρσεναλ.
Ο μέσος της Αρσεναλ Τζακ Γουϊλσιρ εξέφρασε δημόσια τη χαρά του για την ανανέωση του συμβολαίου του συμπαίκτη τους Τόμας Βερμάελεν, μέχρι το 2015, παρότι αυτή την εποχή ο Βέλγος αμυντικός είναι τραυματίας.
Για το δύσκολο καλοκαίρι που πέρασε, μίλησε ο Αρσέν Βενγκέρ. Ο Γάλλος προπονητής της Αρσεναλ αναφέρθηκε σε όσα πέρασε πριν από την έναρξη της σεζόν, στους παίκτες που έφυγαν, στον Φαν Πέρσι, ενώ δήλωσε αισιόδοξος για τη συνέχεια, τονίζοντας ότι η ομάδα του μπορεί να τερματίσει... τέταρτη στην Πρέμιερ Λιγκ!
Στην αρχική ενδεκάδα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο παιχνίδι με την Οτελούλ στην Ρουμανία, θα βρεθεί ο Γουέιν Ρούνεϊ, όπως αποκάλυψε ο Σερ ¶λεξ Φέργκιουσον.
Αποφασισμένος να κυνηγήσει την υπόθεση με τον Λουίς Σουάρες είναι ο Πατρίς Εβρά. Ο αμυντικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ υποστηρίζει ότι ο επιθετικός της Λίβερπουλ επιτέθηκε φραστικά εναντίον του στο ντέρμπι του Σαββάτου με ρατσιστικούς χαρακτηρισμούς και παρόλο που ο Ουρουγουανός το διέψευσε, ο Εβρά επιμένει.
Συμβόλαιο συνεργασίας ως το τέλος της σεζόν με την Έβερτον υπέγραψε ο Τζέιμς ΜακΦάντεν. O28χρονος Σκωτσέζος επιθετικός ήταν ελεύθερος και δοκιμαζόταν τις τελευταίες ημέρες στη Σέλτικ. Η Γουλβς ενδιαφέρθηκε επίσης προ ημερών για την περίπτωσή του.
Τη Λίβερπουλ όλο και καλύτερη βλέπει ο Πέπε Ρέινα, που μετά την ισοπαλία με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ όπου έπαιξαν ως ίσο προς ίσο και μπορούσαν να πάρουν τη νίκη, ο Ισπανός πορτιέρο δηλώνει αισιόδοξος.
Μόνο στόχο τις δύο νίκες επί της Οτελούλ έθεσε στους παίκτες του ο Σερ ¶λεξ Φέργκιουσον ενόψει των δύο παιχνιδιών κόντρα στη ρουμάνικη ομάδα για το Τσάμπιονς Λιγκ. Ο πρώτος αγώνας γίνεται εκτός έδρας με τον Σκωτσέζο τεχνικό να δηλώνει την ικανοποίησή του από την αλλαγή του γηπέδου, λόγω ακαταλληλότητας του αγωνιστικού χώρου.
Την πρώτη φορά «χτύπησε» κάπως άσχημα. Τη δεύτερη φορά όμως η ίδια συμπεριφορά ξεσήκωσε μερίδα οπαδών της ¶ρσεναλ που καταφέρθηκαν κατά του Τόμας Ροσίτσκι με τον τρόπο που αντιδρά στα γκολ που δέχεται η ομάδα. Ο Τσέχος μέσος όμως έσπευσε να υπερασπιστεί τον εαυτό του.
Ανοιχτή την πόρτα στη διοίκηση της Μάντσεστερ Σίτι να τον καλέσει όποτε θέλει για να ανανεώσει το συμβόλαιό του άφησε ο Ρομπέρτο Μαντσίνι.