Ντύνεται… τρικολόρ ο Σαχά!
Το κεφάλαιο εθνική ομάδα άνοιξε ξανά για τον Λουίς Σαχά, καθώς ο ομοσπονδιακός του τεχνικός αποφάσισε να τον συμπεριλάβει στην αποστολή για το φιλικό με τη Γερμανία στις 29 Φεβρουαρίου.
Το κεφάλαιο εθνική ομάδα άνοιξε ξανά για τον Λουίς Σαχά, καθώς ο ομοσπονδιακός του τεχνικός αποφάσισε να τον συμπεριλάβει στην αποστολή για το φιλικό με τη Γερμανία στις 29 Φεβρουαρίου.
Κάτω από τα δοκάρια της Γουέστ Χαμ θα βρίσκεται κανονικά και στα επόμενα παιχνίδια της ομάδας, ο Ρόμπερτ Γκριν. Τα «σφυριά» κέρδισαν την έφεση που είχαν καταθέσει για την αποβολή του πορτιέρο στο ματς με τη Μπλάκπουλ, την περασμένη Τρίτη.
Ευπρόσδεκτος ήταν πάντοτε ο Κάρλος Τέβες από τους συμπαίκτες του στη Μάντσεστερ Σίτι και ο Τζόλεον Λέσκοτ υποστήριξε πως δεν τίθεται θέμα δυσαρέσκειάς τους για την επιστροφή του Αργεντινού επιθετικού μετά από την… ξεροκεφαλιά που επέδειξε τους τελευταίους πέντε μήνες.
Μπορεί ο Ντέιβιντ Μόγιες να μην του δίνει φανέλα βασικού, όμως κάθε φορά που θα πατήσει γήπεδο τον βγάζει ασπροπρόσωπο. Ο Ρόιστον Ντρέντε δίνει άλλον αέρα στην Έβερτον, κάτι που παραδέχτηκε και ο συμπαίκτης του, Τιμ Χάουαρντ.
Τα προβλήματα που δημιουργούν οι Φρανκ Λάμπαρντ και Άσλεϊ Κόουλ στο εσωτερικό της Τσέλσι φέρονται να επιθυμούν να απομακρύνουν μια καλή στον λονδρέζικο σύλλογο! Σύμφωνα με σενάρια που κυκλοφόρησαν, οι δύο ποδοσφαιριστές αναμένεται να βρεθούν στην πόρτα της εξόδου το προσεχές καλοκαίρι, με εντολή του Ρομάν Αμπράμοβιτς!
Το θέμα του Τζον Τέρι και της κλήσης του στην εθνική ομάδα της Αγγλίας για το Euro 2012 συνεχίζει να απασχολεί τα «τρία λιοντάρια». Ο Στιούαρτ Πιρς, στην πρώτη του συνέντευξη με την ιδιότητα του ομοσπονδιακού τεχνικού μετά την αποχώρηση του Φάμπιο Καπέλο, εμφανίστηκε αινιγματικός, αρνούμενος να σχολιάσει οτιδήποτε για τον έμπειρο στόπερ.
Νέα πρόσωπα περιελάμβαναν οι κλήσεις του Στιούαρτ Πιρς και για την εθνική ομάδας των Ελπίδων της Αγγλίας, ενόψει της αναμέτρησης με την αντίστοιχη του Βελγίου την ερχόμενη Τετάρτη, με τον Γουίλφρεντ Ζαχά της Κρίσταλ Πάλας να ετοιμάζεται για την παρθενική του συμμετοχή με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα.
Οπως αποκάλυψε ο Αλεξ ΜακΛις, η Αστον Βίλα θέλει να κρατήσει τον Κάρλος Κουεγιάρ και για αυτό θα ξεκινήσει άμεσα συζητήσεις για την ανανέωση του συμβολαίου του Ισπανού αμυντικού.
Αρνητικός στο ενδεχόμενο να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Γουλβς, έως το τέλος της τρέχουσας σεζόν, εμφανίζεται ο Γουόλτερ Σμιθ. Στο προσκήνιο και πάλι τα ονόματα των Άλαν Κέρμπισλι και Στιβ Μπρους.
«Ανοικτός» στο ενδεχόμενο να είναι αυτός που θα οδηγήσει την εθνική ομάδα της Αγγλίας στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, εμφανίστηκε ο Στιούαρτ Πιρς. Στο πλαίσιο της συνέντευξη Τύπου για την ανακοίνωση της αποστολής των «τριών λιονταριών» ενόψει Ολλανδίας, ο 49χρονος τεχνικός έθεσε εαυτόν στη διάθεση της ομοσπονδίας.