«Κοπέλι» ο Μπέιλ
Εάν κάποιος βρίσκεται στην Κρήτη και δει μια πολύ γνώριμη φυσιογνωμία, μην παραξενευτεί αλλά να πάει αμέσως για αυτόγραφο! Ο άσος της Τότεναμ Γκάρεθ Μπέιλ βρίσκεται στο νησί για διακοπές και ήδη έγινε αντιληπτός.
Εάν κάποιος βρίσκεται στην Κρήτη και δει μια πολύ γνώριμη φυσιογνωμία, μην παραξενευτεί αλλά να πάει αμέσως για αυτόγραφο! Ο άσος της Τότεναμ Γκάρεθ Μπέιλ βρίσκεται στο νησί για διακοπές και ήδη έγινε αντιληπτός.
Το ενδιαφέρον της Τσέλσι μόνο αδιάφορο δεν αφήνει τον Μάρτιν Όλσον. Ο αμυντικός της Μπλάκμπερν αναμένεται να αποχαιρετήσει τα «ρόδα» μετά και τον υποβιβασμό τους στην Τσάμπιονσιπ, την ίδια στιγμή που οι «μπλε» έχουν εκδηλώσει το ενδιαφέρον τους για την απόκτησή του.
Μετά την Ντιναμό Κιέβου, δύο ομάδες από τη Μόσχα έρχονται να χτυπήσουν την πόρτα της Τότεναμ για τον Νίκο Κράνιτσαρ, με τις Λοκομοτίβ Μόσχας και CSKA να κινούνται για την απόκτηση του Κροάτη μέσου.
Να εξοικονομήσει χρήματα, κάνοντας περικοπές στο ρόστερ και στο μισθολογικό κόστος, θέλει η Μάντσεστερ Σίτι, με τη διοίκηση των «πολιτών» να βάζει σε εφαρμογή σχέδιο εξορθολογισμού των δαπανών. Ποιους παίρνει …η μπάλα, μετά και την έκθεση της Deloitte.
Έως την τελευταία ημέρα του Ιουλίου μπορεί να αποκτήσει η Τότεναμ τον Ντεμπά Μπα, με 7 εκατ. λίρες, με την προθεσμία να αρχίζει από τις 31 Μαΐου και τους Λονδρέζους να σκοπεύουν να εκμεταλλευτούν την περίοδο …εκπτώσεων. Όργιο φημών για υπογραφές και ανακοινώσεις με Γιαν Βερτόνχεν.
Έργα και όχι μόνο λόγια από την Άστον Βίλα, με τη διοίκηση της ομάδας να έχει προγραμματίσει συνάντηση με τους μάνατζερ του Πολ Λάμπερτ! Ο τεχνικός της Νόριτς είναι πρώτος υποψήφιος για τον πάγκο των «χωριατών» και εξελίξεις αναμένονται μέχρι το βράδυ της Πέμπτης. Φήμες για παραίτησή του από τα «καναρίνια»!
Τη λύση ενός επεισοδιακού «γάμου» με …συναινετικό διαζύγιο ανακοίνωσαν Λέστερ και Φρανκ Μούσα, με τον Βέλγο μέσο να αναζητά, πλέον, νέα επαγγελματική στέγη.
Θέμα… ωρών είναι πλέον η επισημοποίηση της πρόσληψης του Μπρένταν Ρότζερς από τη Λίβερπουλ. Ο πρόεδρος της Σουόνσι, Χιού Τζένκινς, επιβεβαίωσε και αυτός τη συμφωνία του Βορειοϊρλανδού προπονητή με τους «κόκκινους» και ανέφερε πως μόλις υπάρξει συμφωνία για το ποσό της αποζημίωσης, όλα θα τελειώσουν.
Επίσημη κρούση στη Νόριτς, ώστε να πάρει το ελεύθερο και να ξεκινήσει συζητήσεις με τον Πολ Λάμπερτ αναφορικά με το ενδεχόμενο να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Άστον Βίλα, αναμένεται να πραγματοποιήσει μέσα στις επόμενες 24 ώρες η διοίκηση των «χωριατών».
Την αντίθεσή του με την επιλογή των Αμερικανών ιδιοκτητών της Λίβερπουλ να προσλάβουν τον Μπρένταν Ρότζερς εξέφρασε ανοιχτά ο Πέπε Ρέινα! Κι όχι μόνο αυτό, αλλά δήλωσε πως θα προτιμούσε να έχει επιστρέψει στο «Άνφιλντ» ο Ράφα Μπενίτεθ.