Φεύγει για Λος Άντζελες ο Κουντιτσίνι
Παρελθόν από την Τότεναμ αναμένεται να αποτελέσει σύντομα ο Κάρλο Κουντιτσίνι, με τους Λος Άντζελες Γκάλαξι να φαντάζουν ως ο πιθανότερος επόμενος σταθμός στην καριέρα του Ιταλού τερματοφύλακα της Τότεναμ.
Παρελθόν από την Τότεναμ αναμένεται να αποτελέσει σύντομα ο Κάρλο Κουντιτσίνι, με τους Λος Άντζελες Γκάλαξι να φαντάζουν ως ο πιθανότερος επόμενος σταθμός στην καριέρα του Ιταλού τερματοφύλακα της Τότεναμ.
Σε διαπραγματεύσεις με τη Λίβερπουλ, για να κάνει δικό της τον Τζο Κόουλ, βρίσκεται η ΚΠΡ, σύμφωνα με τα όσα μεταδίδει το «Skysports».
Παίκτης της Τσέλσι θα πρέπει να θεωρείται ο Ντεμπά Μπα! Ο μάνατζερ του παίκτη συναντήθηκε με τους ανθρώπους του λονδρέζικου συλλόγου, συμφώνησαν σε όλα και μόλις ανοίξει η χειμερινή μεταγραφική περίοδος, την 1η Ιανουαρίου, οι «μπλε» θα καλύψουν τη ρήτρα των 7 εκατ. λιρών για να τον αποκτήσουν από τη Νιούκαστλ!
Εκνευρισμένος από τη νέα «σφαλιάρα» που δέχθηκε η ΚΠΡ, ήταν ο ιδιοκτήτης του συλλόγου, Τόνι Φερνάντες. Το μεγάλο αφεντικό των Ρέιντζερς, μετά την «τριάρα» από τη Λίβερπουλ, ξέσπασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter.
Αισιόδοξος πως η διαφορά των εφτά βαθμών από την κορυφή της Πρέμιερ Λιγκ, θα καλυφθεί μέχρι… τον Φεβρουάριο, εμφανίστηκε ο Ρομπέρτο Μαντσίνι! Ο τεχνικός της Μάντσεστερ Σίτι παραδέχθηκε πως η συμπολίτισσα είναι καλύτερη τη δεδομένη χρονική περίοδο, αλλά προέτρεψε άπαντες να κοιτάξουν ξανά τον βαθμολογικό πίνακα σε δύο μήνες.
Ο βοηθός του Μπρένταν Ρότζερς, που κάθισε στον πάγκο της Λίβερπουλ στη νίκη (3-0) επί της ΚΠΡ ελέω της ασθένειας του τεχνικού του συλλόγου, υποστήριξε ότι οι «κόκκινοι» έπαιξαν το καλύτερο ποδόσφαιρο που έχουν παρουσιάσει εδώ και αρκετό καιρό.
Μπορεί οι μάχες να χάνονται η μια μετά την άλλη για την ΚΠΡ, αλλά δεν έχει χαθεί ο πόλεμος και με αυτό το σκεπτικό, ο Χάρι Ρέντναπ αρνείται να σταματήσει την προσπάθεια.
Οι άνθρωποι της Τσέλσι περιμένουν να μάθουν για τη σοβαρότητα του προβλήματος που αποκόμισε ο Πετρ Τσεχ στο γόνατο κατά τη διάρκεια του αγώνα με την Έβερτον στο «Γκούντισον Παρκ».
Η ατυχία χτύπησε και πάλι την πόρτα του Χοσέ Ενρίκε. Ο αριστερός οπισθοφύλακας της Λίβερπουλ που τη φετινή σεζόν εντυπωσιάζει στο αριστερό άκρο της «κόκκινης» άμυνας, αποχώρησε από τη νίκη (3-0) επί της ΚΠΡ με μυϊκό πρόβλημα και θα μείνει για μερικές μέρες εκτός προπονήσεων.
Το καλύτερο πρώτο ημίχρονο της φετινής σεζόν πραγματοποίησε η Λίβερπουλ στη νίκη (3-0) επί της ΚΠΡ στο Λονδίνο, όπως τόνισε περιχαρής ο Στίβεν Τζέραρντ. Ο Άγγλος μέσος, χαρακτήρισε μάγο τον Λουίς Σουάρες που πέτυχε δύο γκολ κόντρα στους Ρέιντζερς, ενώ φανέρωσε και το πλάνο των «κόκκινων» για το ματς του «Λόφτους Ρόουντ».