«Ο Μπα θα βοηθήσει τον Τόρες»
Σίγουρος πως η παρουσία του Ντεμπά Μπα στη γραμμή κρούσης της Τσέλσι θα βοηθήσει και τον Φερνάντο Τόρες, εμφανίστηκε ο Ράφα Μπενίτεθ.
Σίγουρος πως η παρουσία του Ντεμπά Μπα στη γραμμή κρούσης της Τσέλσι θα βοηθήσει και τον Φερνάντο Τόρες, εμφανίστηκε ο Ράφα Μπενίτεθ.
Μόνο απίθανο δεν είναι το ενδεχόμενο να συνεχίσει την καριέρα του στην Αυστραλία ο Μάικλ Όουεν, με τον επιθετικό της Στόουκ να ακούει την Περθ Γκλόρι να εκφράζει το ενδιαφέρον της για την απόκτησή του και τον ίδιο να μη μένει αδιάφορος.
Εκτός πλάνων του Χάρι Ρέντναπ στην ΚΠΡ είναι ο Τζιμπρίλ Σισέ, σύμφωνα με την «Equipe». Ο Γάλλος επιθετικός όλα δείχνουν πως θα αποχωρήσει από την αγγλική ομάδα την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο.
Στο χορό της απόκτησης του Τζακ Μπάτλαντ μπαίνει και η Φούλαμ, με τους Λονδρέζους να μην έχουν πρόβλημα να καταβάλουν στην Μπέρμιγχαμ τα 6 εκατομμύρια λίρες που ζητά ο σύλλογος των Midlands για τον Άγγλο τερματοφύλακα. Πάντα και η Λίβερπουλ στο κόλπο.
Η επιλογή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να στραφεί στην ασιατική αγορά πριν μερικά χρόνια αποδεικνύεται –τουλάχιστον- κερδοφόρα, αφού στους «κόκκινους διαβόλους» έγινε πρόταση που ξεπερνά τα 5 εκατομμύρια λίρες για τη διεξαγωγή ενός φιλικού αγώνα!
Με τις φόρμες και τα ρούχα του Ανόβερου εμφανίστηκε ο Γιουάν Τζουρού, με τον άσο της Άρσεναλ να …ανάβει για τα καλά τη φλόγα που καίει από τα σενάρια που θέλει τους Λονδρέζους να τον παραχωρούν δανεικό στο γερμανικό σύλλογο.
Μπορεί ο Ρομπέρτο Μαντσίνι να δηλώνει πως οι σχέσεις του με τον Μάριο Μπαλοτέλι έχουν επανέλθει σε καλό επίπεδο, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν φαίνεται πως θα οδηγήσει και στην παραμονή του Ιταλού άσου στη Μάντσεστερ Σίτι. Ειλημμένη απόφαση από τη διοίκηση του συλλόγου για την παραχώρησή του, η οποία δύσκολα θα πραγματοποιηθεί τον Ιανουάριο.
Στο τεχνικό επιτελείο της Ρέντινγκ ανήκει τις τελευταίες μέρες ο Γιάννης Αναστασίου, όπως αποκαλύπτει η «SportDay». Ο 40χρονος προπονητής είχε κληθεί να περάσει μία εβδομάδα στο προπονητικό κέντρο των «βασιλικών» και οι επτά μέρες έγιναν… συμβόλαιο! .
Από μικρό κι από τρελό μαθαίνεις την αλήθεια… Ο 12χρονος γιος του συνιδιοκτήτη της Γουέστ Χαμ, Ντέιβιντ Ο’ Σάλιβαν, απολογήθηκε μέσω Twitter για την απόκτηση του Μαρουάν Σαμάκ.
Η αναμέτρηση της Γουόλσολ με την Πόρτσμουθ άνοιξε το πρόγραμμα της 27ης αγωνιστικής στην τρίτη κατηγορία των αγγλικών πρωταθλημάτων, ωστόσο τα υπόλοιπα ματς διεξάγονται σε …δόσεις.