Γουόρνοκ: «Μπορούμε τα πλέι-οφ»
Την αισιοδοξία του πως η Λιντς θα καταφέρει να εξασφαλίσει μια θέση στα πλέι-οφ ανόδου, εξέφρασε το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας, Στίβεν Γουόρνοκ.
Την αισιοδοξία του πως η Λιντς θα καταφέρει να εξασφαλίσει μια θέση στα πλέι-οφ ανόδου, εξέφρασε το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας, Στίβεν Γουόρνοκ.
Όταν είχε την ευκαιρία, την απέρριψε. Τώρα, το μετανιώνει και δεν φοβάται να το πει. Ο Λουίζ Φελίπε Σκολάρι θα βρεθεί στο «Γουέμπλεϊ», στην άκρη του πάγκου της εθνικής ομάδας της Βραζιλίας στο φιλικό με την Αγγλία, αλλά θα μπορούσε να βρίσκεται στο «στολίδι» πιο συχνά, αν δεν έκανε το… λάθος, όπως είπε, πριν 6,5 χρόνια.
Αυτό το ματς θα είναι δικό του! Ο Άσλεϊ Κόουλ θα πάρει φανέλα βασικού, το βράδυ της Τετάρτης στη φιλική αναμέτρηση με τη Βραζιλία, έτσι ώστε να συμπληρώσει 100 συμμετοχές με τη φανέλα της εθνικής ομάδας της Αγγλίας και να γίνει ο 7ος κατά σειρά που το καταφέρνει για τα «τρία λιοντάρια».
Στην επέκταση της συνεργασίας της με τον Κέβιν Λίσμπι, έως το καλοκαίρι του 2014, προχώρησε η διοίκηση της Λέιτον Όριεντ.
Ο Νάιτζελ Άντκινς προβάλει ως ο επικρατέστερος διάδοχος του Άλεξ ΜακΛίς στην τεχνική ηγεσία της Νότιγχαμ Φόρεστ.
Με τη φανέλα της Μπράιτον θα αγωνίζεται ο Ρόαν Ινς, με τον πρώην άσο της Τσέλσι να ολοκληρώνει με συμβόλαιο την περίοδο δοκιμής του στο σύλλογο της Τσάμιπονσιπ.
«Καμπανάκι» για τις Μάντσεστερ Σίτι, Τσέλσι και Παρί Σεν Ζερμέν χτύπησε από τον εκπρόσωπο της UEFA, Τζιάνι Ινφαντίνο, ενόψει της πλήρους εφαρμογής του Financial Fair Play.
Δεν πρόκειται να διεξαχθεί το ματς της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ με την Κρόουλι, αφού ο αγωνιστικός χώρος του «Bramall Lane» βρίσκεται σε ιδιαίτερα κακή κατάσταση εξαιτίας της ισχυρής χιονόπτωσης.
Μόνιμος παραλήπτης του βραβείου για τον κορυφαίο παίκτη της χρονιάς στην Τσεχία έχει γίνει ο Πετρ Τσεχ. Ο 30χρονος γκολκίπερ πήρε την τιμητική διάκριση για έκτη φορά στην καριέρα του (είχε προηγηθεί κάτι ανάλογο το 2005, το 2008, το 2009, το 2010 και το 2012).
Τη λύση της συνεργασίας της με τον Άλεξ Μακ Λις ανακοίνωσε η Νότιγχαμ Φόρεστ, με τον Σκοτσέζο προπονητή να πληρώνει τις κακές εμφανίσεις της ομάδας, το τελευταίο διάστημα.