Με την ελπίδα της Ευρώπης
Αισιόδοξος παραμένει ο διαχειριστής της Πόρτσμουθ, Άντριου Ανδρονίκου, σχετικά με την χορήγηση της άδειας από την ευρωπαϊκή ομοσπονδία για τη συμμετοχή της ομάδας στο Γιουρόπα Λιγκ της επόμενης περιόδου.
Αισιόδοξος παραμένει ο διαχειριστής της Πόρτσμουθ, Άντριου Ανδρονίκου, σχετικά με την χορήγηση της άδειας από την ευρωπαϊκή ομοσπονδία για τη συμμετοχή της ομάδας στο Γιουρόπα Λιγκ της επόμενης περιόδου.
Οι αμφιβολίες για το μέλλον του Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ στη Γιουνάιτεντ πληθαίνουνε μετά τις συνεχείς μέτριες εμφανίσεις του.
Με μεγάλη έκπληξη η διοίκηση της Πόρτσμουθ είδε σήμερα βασικότατους ποδοσφαιριστές της να δηλώνουν ότι δεν ενδιαφέρονται για τα μπόνους σε περίπτωση κατάκτησης του Κυπέλλο αλλά μόνο για το τρόπαιο
Καμία ανησυχία δεν εμπνέει ο τραυματισμός του Φερνάντο Τόρρες στο δεξί πόδι, σχετικά με τη συμμετοχή του στον ημιτελικό με την Ατλέτικο Μαδρίτης για το Γιουρόπα Λιγκ την επόμενη εβδομάδα, αλλά και το υπόλοιπο του πρωταθλήματος της Πρέμιερσιπ.
Ο Κάρλος Τέβες φαίνεται πως είναι από τους ανθρώπους που έχουν άγνοια κινδύνου για τις συνέπειες των λεγομένων τους. Αυτό επιβεβαίωσε και το πρωί της Τρίτης, όταν εξέφρασε την αντίθεσή του σχετικά με τις προπονητικές ιδέες του Ρομπέρτο Μαντσίνι.
Ο υψηλόσωμος αμυντικός της Γιουνάιτεντ, Ρίο Φέρντιναντ, «κάρφωσε» τον πρώην συμπαίκτη του στους «κόκκινους διαβόλους», Κάρλος Τέβες, λέγοντας πως έδειχνε αδιάφορος στις προπονήσεις της ομάδας.
Στην ανανέωση του δανεισμού του Έντ Άπσον από την Ίπσουιτς Τάουν προχώρησε η Μπαρνέτ, με τον ποδοσφαιριστή να αγωνίζεται στην Λιγκ2 μέχρι το τέλος της φετινής σεζόν.
Νομικά προβλήματα προέκυψαν για τον επιθετικό της Καρλάιλ Γιουνάιτεντ, Γκάρι Μαντίν, αφού θα παραστεί στο δικαστήριο, κατηγορούμενος περί προσβολής αγνώστου σε παμπ, τον περασμένο Φλεβάρη.
Στην επιβεβαίωση της επιστροφής του Ρόμπιν Φαν Πέρσι στην αγωνιστική δράση, προχώρησε ο Αρσέν Βενγκέρ, με τον Ολλανδό μεσοεπιθετικό να τίθεται στη διάθεση του προπονητή του για το παιχνίδι με την Τότεναμ.
Ο προπονητής της Μπράντφορντ, Πίτερ Τέιλορ προγραμματίζει την επόμενη μέρα της ομάδας και θέλει να έχει και του χρόνου τον Λουκ Όλιβερ στο ρόστερ, όχι με δανεισμό αυτή τη φορά αλλά με μεταγραφή.