Κινήσεις ουσίας η Σάντερλαντ
Ο προπονητής των «μαυρόγατων», Στιβ Μπρους, θέλει να ανεβάσει την ομάδα του στο επόμενο επίπεδο και για το λόγο αυτό ετοιμάζεται να μιλήσει με μεταγραφές ποιότητας το καλοκαίρι.
Ο προπονητής των «μαυρόγατων», Στιβ Μπρους, θέλει να ανεβάσει την ομάδα του στο επόμενο επίπεδο και για το λόγο αυτό ετοιμάζεται να μιλήσει με μεταγραφές ποιότητας το καλοκαίρι.
Δεν χάνει την αισιοδοξία του για το δεύτερο εισιτήριο που οδηγεί απευθείας στην Τσάμπιονσιπ ο προπονητής της Χάντερσφιλντ, Λι Κλαρκ, ελπίζοντας την τελευταία αγωνιστική σε νίκη της ομάδας του και σε ήττα των άλλων διεκδικητών της δεύτερης θέσης.
Ο Φλοράν Μαλουντά αναγνωρίζει τη θετική επίδραση της Τσέλσι στην καριέρα του.
Μπροστά στους οπαδούς θέλουν να πανηγυρίσουν την άνοδο οι παίκτες της Λιντς σύμφωνα με τον ποδοσφαιριστή της ομάδας, Ρίτσαρντ Νέιλορ.
Ακόμα μια ήττα (τρίτη σερί σε εκτός έδρας παιχνίδι!) η οποία είναι πολύ πιθανό να στοιχίσει την τρίτη θέση, υπέστη η Άρσεναλ στην 37η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ από την Μπλάκμπερν με σκορ 2-1. Οι «κανονιέρηδες» πήραν κεφάλι στο σκορ, όμως επαναπαύτηκαν και οι γηπεδούχοι εκμεταλλεύτηκαν το γεγονός για να πραγματοποιήσουν την ανατροπή.
Ο τεχνικός της Τσέστερφιλντ, Τζων Σέρινταν ζήτησε να κριθεί την επόμενη σεζόν και το τι πέτυχε με τον σύλλογο, όταν και θα έχει σχεδιάσει μόνος του, την ομάδα το καλοκαίρι.
Πλήρης απογοήτευση επικρατεί στο «στρατόπεδο» της Πορτ Βέιλ μετά και την αποτυχία κατάληψης μιας θέσης που οδηγεί στα πλέι-οφ ανόδου. Ο τεχνικός της ομάδας, Μίκι Άνταμς, ανέφερε ότι συμπάσχει με τους φίλους του συλλόγου, καθώς νιώθουν την ίδια πικρία.
Πολύ σοβαρά σκέφτεται το ενδεχόμενο να μετακομίσει οριστικά στη Μπρίστολ Ρόβερς το ερχόμενο καλοκαίρι, ο Ντάνιελ Τζόουνς, αλλά τη δεδομένη χρονική στιγμή, ο αμυντικός που έχει παραχωρηθεί δανεικός από τη Γούλβς.
H εκτός έδρας ισοπαλία (2-2) κόντρα στη Γουιγκαν σήμανε και τυπικά το τέλος της παρουσίας της Χαλ στην Πρέμιερ Λιγκ. Μάλιστα ο υποβιβασμός σφραγίστηκε με δραματικό τρόπο στις καθυστέρησεις όταν οι παίκτες του Ιαν Ντάουι δέχτηκαν το γκολ της ισοφάρισης.
Αν και απομένουν 12 ημέρες περίπου για την διεξαγωγή του κυπέλλου Αγγλίας, η Πόρτσμουθ έχει να αντιμετωπίσει μέχρι τότε αρκετά προβλήματα τραυματισμών.